Magda Ciumac SE MĂRITĂ. Incredibil, cine este MIRELE

Magda Ciumac își reface viața cu o persoană foarte influentă din Italia. Fosta soție a lui Tolea Ciumac a povestit totul într-o emisiune tv.

14 dec. 2017, 18:41
Magda Ciumac SE MĂRITĂ. Incredibil, cine este MIRELE

Magda Ciumac și-a refăcut viața și, mai mult, este gata să se căsătorească și să o ia de la început.

„Am fost cerută de nevastă zilele trecute. Am zis „da”! Domnul este un fost primar. Ne înţelegem foarte bine. Ne-am mai văzut acum 5 ani, tot într-un aeroport și ne-am amintit, după 5 ani că ne cunoaştem. Are cam toată lumea la picioare, deoarece este şeful masonilor din Italia”, a declarat Magda Ciumac.

Magda Ciumac, INTERNATĂ de urgenţă la SPITAL. Diagnostic TERIBIL

Magda Ciumac a dorit să reamintească telespectatorilor momentele în care a fost sechestrată: „În momentul în care am primit custodia, eu nu am mai apărut deloc. Ăla a fost momentul în care l-au arestat. Să îl întrebaţi unde am fost timp de 30 de zile. Am fost sechestrată. Tolea are plângeri făcute. Eu nu îmi voi da copilul niciodată, Doamne fereşte! (…) Am conversaţii pe Facebook, acolo unde Tolea şi o prietenă se sună şi îşi trimit inimioare. Alina mi-a scris de pe contul lui Tolea. Se lăuda cu tot ce a primit de la Tolea. I-am spus să nu îmi mai trimită poze”.