Magda Vasiliu, APEL DISPERAT după ce fiul ei a fost diagnosticat cu CANCER

Magda Vasiliu a postat un nou mesaj pe Facebook. Preyentatoarea TV se află în Italia împreună cu băiețelul ei, care se pregătește de o intervenție chirurgicală.

21 aug. 2017, 14:52
Magda Vasiliu, APEL DISPERAT după ce fiul ei a fost diagnosticat cu CANCER

Magda Vasiliu a aflat că băiețelul are cancer acum patru luni, acesta urmând să fie operat. Până atunci, Vlad este nevoit să stea într-un scaun cu rotile, pentru că nu se poate deplasa.

Magda Vasiliu, mesaj pentru ministrul Sănătăţii: Pentru copiii bolnavi de cancer timpul curge altfel şi într-o singură direcţie

„În newsfeed îmi apar poveștile multor copii bolnavi de cancer care au nevoie de bani… toți sunt sustinuți de fundații și bazează pe donații… acum, în miez de noapte, dupa ce am citit povestea lui Rafael, un băiat de 12 ani, sprijinit, evident , de o fundație, stau si mă întreb: statul român ce face? Condiții comparabile cu tari civilizate e clar ca nu poate oferi! Șansa la vindecare, nici atât! De ce nu se implică în vreun fel? Adică să existe o instituție decenta, care să facă treaba acestor fundații… Probabil banii ar dispărea, copiii ar muri și toți am spune la unison E, așa e la noi, e România! Așa că ne rămân aceste fundații, nu toate ortodoxe, și speranța că oamenii vor dona… până când?!”,  a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Magda Vasiliu, VESTE-TERIBILĂ. Copilul ei a fost diagnosticat cu CANCER