Mama fostului ministru al Justiţiei Florin Iordache a murit

Mama fostului ministru al Justiţiei, Florin Iordache, Elisabeta, a murit, luni, la un spital din Capitală, unde se afla internată de câteva sîptpmâni, potrivit realitateadecraiova.net.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 07:53
Mama fostului ministru al Justiţiei Florin Iordache a murit

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, a declarat că înmormântarea va avea loc miercuri, la cimitirul din localitate.

„A murit ieri, la un spital din Bucureşti, astăzi va fi adusă la Caracal, iar mâine va fi înmormântată. Era în vârstă, avea în jur de 85 de ani”, a declarat Radu.

Elisabeta Iordache şi-a exprimat dezamăgirea după ce fiul ei  s-a făcut remarcat în episodul emiterii Ordonanţei 13, considerând că nu trebuia să ia parte la aşa ceva.

„Nu trebuia să ajungă ministru. Eu i-am zis să nu accepte, dar nu l-au lăsat ăia de acolo. Domnule, eu mi-am crescut copilul așa de frumos și de cinstit…dar nu vezi ce este în jurul nostru? I-am zis să nu se bage între câini. Îi trebuie liniște și lui, să muncească în mod cinstit, că sunt locuri de muncă. Nu vezi, faci bine și zice că faci rău”, a spus mama ministrului Justiției pentru România Liberă