Mama lui Cristian Cioacă, dezvăluiri de ultimă oră. Unde este Elodia Ghinescu

Interviu-eveniment cu mama lui Cristian Cioacă. Femeia face un apel disperat dar are şi dezvăluiri care pot răsturna tot cazul. Femeia a spus ce s-a întâmplat cu adevărat în seara dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu. 

29 iun. 2016, 14:29

Mama lui Cristian Ciocă susţine că fiul ei este nevinovat şi că avocata Elodia Ghinescu doar s-a foslosit de el, aceasta fiind vie şi vrând să se răzbune pe el, informează România TV

 Citeşte şi Noi dezvăluiri în cazul Cioacă-Elodia: Cum a fost UCISĂ avocata din Braşov

„L-a adus pe copil aici, zicea că s-au certat şi că ar vrea să bage divorţ. Dar de ce l-a adus aicea pe fugă?. Ei nu vroiau să se certe în prezenţa, copilului. Şi eu, dacă un pic plâng plânge şi el”, a spus mama lui Cristian Cioacă. 

În seara respectivă, mama lui Cristian Cioacă a spus că fiul ei nu se comporta altfel ca de obicei şi a dezvăluit de la ce a pornit ultima ceartă dintre fiul ei şi Elodia Ghinescu. 

„Nu a venit agitat, el râde întodeauna, aşa-i felul lui. Chestia cu Dubaiul i-a pus capac, de la asta s-a ponit cu divorţul. Cred că aflase mai multe, nu ştiu. De când a dispărut chiar nu ai cu cine mai discuta”, a mai spus mama lui Cristian Cioacă. Fostul poliţist îşi vizita mama cam odată pe lună, atunci când îl ducea pe Patrik, fiul lui, la ea. 

„Io cred că este dispărută şi se răzbună, este vie. Vrea să-l distrugă pe Cristi şi pe noi, ceilalţi din familia sa. Am avut o relaţie bună cu Elodia, eu vedeam că ei se înţeleg bine, dar acum, în ultimul timp, ea îi spunea lui să divorţeze dacă nu îi convenea ceva”, a mai amintit mama lui Cristian Cioacă. 

Citeşte şi Cristian Cioacă, tratat ca un rege în puşcărie. Fostul poliţist este ţinut într-o celulă specială

„Io am simţit ceva după plecările pe care le avea ea. Lui nu i-am spus, pentru că nu a ascultat niciodată, nu m-am băgat totuşi. Noi nu am vrut-o de la început din cauza vârstei şi a funcţiei pe care o avea, noi ne gandeam că vor exista discuţii. Imediat după căsătorie Elodia a început să îi reproşeze fiului meu că ea aduce mai mulţi bani în casă. Mie fiul meu nu îmi aducea nimic, probabil ca să nu îi reproşeze ea. Când s-au cunoscut fiul meu avea un salariu, noi eram nişte oameni normali”, a precizat mama lui Cristian Cioacă.

Bunurile Elodiei Ghinescu erau pe numele soţului ei pentru că ea nu putea face credite. „De asta îl folosea, îmi vorbea la pertu, niciun respect nu avea, nu are niciun Dumnezeu, el este credincios. Parcă l-a învăluit, era de nerecunoscut. Oricum, ea este în viaţă, vom vedea peste ani, mai ales acum, după ce am văzut pe calculator, vă spun sută în sută”, a conchis fosta soacră a Elodiei Ghinescu.