Mama tinerei care a căzut în gol de pe acoperişul unui bloc din Sibiu RUPE TĂCEREA. Mesaj EMOŢIONANT al colegilor fetei

Cristina Voilean, mama adolescentei ce a căzut în gol de pe acoperișul blocului Turn de pe Milea, spune că în seara în care fiica ei și-a pierdut viața, la locul tragediei au fost prezente mai multe cadre didactice.

RomaniaTV.net
19 mart. 2017, 09:11

Inainte de asta au fost doua sau trei profesoare de la liceul Textil. Trei adulti care au vizitat blocul. Mi se pare ceva inadmisibil, chiar daca au avut intentia sa vada Sibiul de sus, in momentul ala trebuia sa-i ia si sa plece de acolo”, spune Cristina Voilean.

Se pare că profesoarele și o parte din elevi ar fi coborât de pe bloc înainte de a avea loc această tragedie:

„Blocul ala era frecventat de mult, nu de acum. Si inevitabilul se putea produce orisicand dar asta a fost sa fie, copilul meu. Puteau sa ia masuri, sa fac ceva. Locatarii sau cine locuia acolo”, mai spune femeia.

Tânăra a fost inmormântata, sâmbătă, la Cimitirul Municipal din Sibiu. Colegi, apropiați, rude și prieteni au aprins lumânări și au adus coroane de flori în semn de omagiu pentru cea care a plecat prea devreme dintre ei. 

Prieteni, cunoscuți, foști colegi, rude și chiar și persoane străine, impresionate de acest caz, au venit și au aprins o lumânare sau au lăsat o floare în memoria Denisei.

În mijlocul lumânărilor aprinse, pe o coală de hârtie, opt amici ai fetei au desenat o inimă mare, și-au pus numele pe ea și au primis că nu o vor uita niciodată. ”Voilean Denisa, TE IUBIM!!!”, au scris aceștia în mesajul pe care toată lumea îl citește în gând.

Vizibil afectat de moartea fetei este si unchiul Denisei, care nu concepe că aceasta a murit și are multe întrebări la care nu a găsit încă un răspuns. ”Pentru mine este înca un mister ce s-a întâmplat acolo. (..) Am înțeles că au fost și câteva profesoare în seara aceea acolo, dar nu mai știu ce să cred. Denisa era o fire minunată. O fire energică și plină de viață și încerca mai mereu să fie în centrul atenției. Poate și asta a fost una dintre cauzele pentru care s-a ajuns la o asemenea tragedie. Dintre toți s-a nimerit să fie tocmai ea. Nu trebuia! Nu trebuia să fie tocmai ea! E de neconceput ceea ce s-a întâmplat…”, a povestit acesta cu ochii aproape înlăcrimați.