Marcel Prodan, managerul bătăuş al Alexandrei Stan, AMENINŢAT cu moartea

Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan, a primit numeroase mesaje de ameninţare cu moartea după ce artista a ieşit în presă şi a declarat că a fost bătută cu bestialitate. Fanii cântăreţei s-au arătat şocaţi şi promit să îl pedepsească dur pe bărbat.

17 iun. 2013, 21:09
Marcel Prodan, managerul bătăuş al Alexandrei Stan, AMENINŢAT cu moartea

Fanii Alexandrei Stan au fost şocati când managerul acesteia, Marcel Prodan, a declarat că vedeta a fost implicată, duminică, într-un accident de circulaţie. După câteva ore, o altă veste avea să şocheze lumea showbiz. Alexandra Stan îşi acuza managerul că a bătut-o crunt până a băgat-o în spital.

Citeşte: Alexandra Stan, MĂRTURIE de pe patul de spital: M-a bătut şi am leşinat. M-am trezit, iar m-a bătut

La câteva ore de la anunţ, contul de Facebook al cântereţei abundă de mesaje ameninţătoare la adresa impresarului. „Noi toţi suntem lângă tine Alexandra, şi sper să îţi revii cât de curând şi să uiţi acest vis urât… viaţa este dură uneori, în special cu noi femeile, dar D-zeu nu doarme. Vei vedea cât de mult va suferi acest animal, căci nu îl pot numi om. De acum înainte, fostul tau menager va trai un CALVAR va trebui să se uite mereu în urma… căci sunt mulţi oameni care îl vor pedepsi”, a scris o tânără pe Facebook.

„De ce nu e arestat deja ? Poliţia Română ce păzeşte, trebuie invitaţie specială? Sper sa-ţi rupă vreunu capu’ , panaramă de impresar handicapat ce eşti!”, este un alt mesaj.

Ce minte bolnavă de handicapat cu faţa aia de puşcăriaş……. meriţi să zaci în puşcărie scârbă ordinară, ţi-ai bătut joc de această fată minunată„, scrie un tânăr revoltat de tot ce s-a întâmplat cu artista lui preferată.

Acest animal trebuie LINSAT!

Vezi: Cine este Marcel Prodan, cel care a bătut-o pe Alexandra Stan