Marcel Toader, replică dură pentru Maria Constantin. „O greşeală majoră iertată se repetă de o manieră fatală a doua oară”

Marcel Toader i-a dat replica Mariei Constantin, care a vorbit despre divorţ la o emisiune tv.

29 aug. 2017, 12:14
Marcel Toader, replică dură pentru Maria Constantin. „O greşeală majoră iertată se repetă de o manieră fatală a doua oară”

Marcel Toader a ales două canale pentru a se exprima: propriul cont de socializare și presa.

Maria Constantin, prima DECLARAŢIE despre DIVORŢ. Ce îi transmite lui Marcel Toader

„N-am fost acasă luni, ca să văd ce a declarat la TV, dar oamenii m-au informat. O sfătuiesc pe Maria Constantin să-şi asume statutul dobândit în urma celor două căsnicii, să şi-l asume singură şi să-şi ţină ciracii acasă, că nimeni nu e fără pată! Justific tăcerea mea prin faptul că undeva acolo este un suflet nevinovat (n.r. – fiul Mariei) de care ea ar trebui să ţină seama! Am văzut că şi-a întors faţa către Dumnezeu, mă bucur că a făcut asta şi că m-a ascultat. Mă bucur că i-a aprins o lumânare tatălui ei, Ilie Constantin, şi că poate i-a cerut iertare. Eu mă simt împăcat că faţă de răposatul ei tată, Bebe, mi-am ţinut promisiunea şi am adus-o unde i-am promis”, a spus Marcel Toader pentru CanCan.

Maria Constantin, decizie EXTREMĂ în plin DIVORŢ

Marcel Toader a publicat un mesaj cu subînțeles pe Facebook, prin care a trimis „săgeți” către Maria: „O greșeală majoră iertată se repetă de o manieră fatală a doua oară! Atenție la semne”.