Maria Constantin, acuzată de nişte „nuntaşi” că a luat arvună şi nu le-a mai cântat la nuntă FOTO

Maria Constantin a devenit una din cele mai dorite artiste de muzica populara si de petrecere, in ultima perioada.

26 oct. 2017, 10:09
Maria Constantin, acuzată de nişte „nuntaşi” că a luat arvună şi nu le-a mai cântat la nuntă FOTO

Odata cu divrotul de Marcel Toader, frumoasa blonda nu a stat deloc departe de scandaluri si a devenit instant subiect de controversa, scrie wowbiz.ro. Artistei i-a fost pregătită o farsa de zile mari, pentru a-i mai aduce zambetul pe buze, desi farsa a fost una…destul de amaruie!

Citeşte şi Maria Constantin, acuzată de FURT. „A lăsat dezastru când a plecat”

Cu ajutorul lui Daniel Buzdugan a fost pusă la cale o farsa de proportii pentru Maria Constantin. Artista a ajuns acuzata de un cuplu fictiv din comuna Insuratei, ca ar fi fugit cu avansul dat de catre acestia, pentru ca artista sa cante la nunta copiilor lor.

„Tot ce tine de profesia si cariera mea, ar trebui sa iau atitudine. Tot timpul incerc sa ma tin de promisiuni, mai ales ca exista un contract despre fiecare in parte”, a spus artista, cand a venit in platooul emisiunii.

„Avans de 700 de euro, pentru a canta la o nunta. Atat se stipuleaza ca a-i fi primit. Se pare ca ar exista si o serie de inregistrari cu artista, in care ea apare in timp ce intra in posesia acestor bani”, a avertizat-o Andreea Mantea, pe un ton serios.

„In ultima perioada sunt calomniata, fiecare poate veni la televizor sa spuna orice despre oricine.
Mi se pare incredibil cum niste oameni care poate nu ma cunosc, vin sa spuna tot felul de lucruri. Stii cum se spune, daca te bagi in albia de porci, la un moment dat, nu se mai vad porcii”, a mai spus artista.

Citeşte şi Marcel Toader a dus la testul ADN lenjeria intimă a Mariei Constantin din ziua în care se presupune că l-a înşelat. Când e gata testul

Daniel Buzdugan a jucat la perfectie rolul socrilor tepuiti de bani. „Buna seara si bine v-am gasit imi pare rau ca duduia Maria ne face porci. Are si tupeul asta? Cu gurita dumneavoastra ati spus ca ati luat nunta. Pe mine toata localitatea ma stie un om serios, un om care a vrut sa faca nunta copiilor mei, ca am fost socru mare, stimata doamna, domnisoara, ca nu mai stiu nici ce statut civil aveti. 700 de euro v-am dat si mai aveti tupeul sa veniti la televizor?”, a spus el, in rolul socrului mare.

„Ca mama, sufar. Traiesc rusinea. Vreau sa va spun ca nici macar mireasa nu a putut sa se mai bucure de noaptea nuntii si sa consume casnicia, din cauza supararii. Stiti ca lumea a scos bani din plic in momentul in care nu a mai venit domnisoara blonda. De ce nu ati venit, doamna Maria?”, a mai spus Buzdugan, in rolul soacrei mari, de aceasta data.

Cum s-a incheiat intreaga farsa, dar si reactia Mariei Constantin, vedeti in clipul video de mai jos.