Maria Constantin, decizie EXTREMĂ în plin DIVORŢ

Maria Constantin divorţează de Marcel Toader, dar este pe cale să își îndeplinească cel mai mare vis, pe plan profesional.

28 aug. 2017, 12:15
Maria Constantin, decizie EXTREMĂ în plin DIVORŢ

Maria Constantin este studentă la Conservator şi a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali, care au felicitat-o imediat.

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. Maria Constantin nu l-ar fi înşelat pe Marcel Toader. „El o tortura în casă..”

„Acum 3 luni, o prietenă foarte dragă sufletului meu, Cristina Sebastian, director al Lic. De Muzică George Enescu, mi-a spus că o voce ca a mea nu trebuie risipită și m-a îndrumat la doamna profesor Mariana Chihaia pentru a lua ore de canto clasic! Muzică clasică este marea mea dragoste din copilărie, studiind 12 ani de flaut și fiind un elev olimpic pe țară, numai că părinții mei nu au avut o posibilitate financiară pentru a continua cu acest gen muzical , iar pentru o perioadă de câțiva ani , deși nu am renunțat niciodată la acest vis, am crezut că va rămâne doar o dorință a mea greu de îndeplinit! Numai că visul meu începe să prindă contur și iată-mă la 30 de ani, cu emoții pentru admiterea la Conservator, cu mult mai multa încredere în mine și fericită pentru realizările mele!”,  a scris Maria Constantin pe Facebook.