Maria Flucsă, fost ministru în comunism: Traian Băsescu jură că n-a fost la Securitate, dar a fost VIDEO

Maria Flucsă, dezvăluiri incendiare despre subalternul Traian Băsescu într-un interviu în exclusivitate pentru România TV!

RomaniaTV.net
04 iun. 2014, 15:53
Maria Flucsă, fost ministru în comunism: Traian Băsescu jură că n-a fost la Securitate, dar a fost VIDEO

Fost ministru al Industriei Uşoare în timpul comunismului, Maria Flucsă l-a avut subaltern pe Traian Băsescu, despre care spune că făcea comerţ în timp ce era şef al reprezentanţei Navrom la Anvers. Flucsă povesteşte un caz în care Traian Băsescu nu a vrut să ia o delegaţie de români pe navă întrucât avea el marfă de transportat.

„Nu a vrut să ia pe vapor nişte oameni dintr-o delegaţie trimisă de România în Anvers ca să aducă el marfă. Doar când au văzut oamenii în registru că are loc, de abia atunci i-a primit. El făcea afaceri, se fac afaceri uriaşe în porturi la final de an, nu se raportează mărfuri. Cum credeţi că avea el un milion de dolari la Revoluţie? Când niciun diplomat din afară, în afară de salariul lui de bază care era mic, cum a putut el să vină el cu un milion de dolari, când nici un alt ambasador nu a putut să agonisească atât din salariu”, a declarat Flucsă.

Cum au fost omorâţi oamenii la Revoluţie. Convorbiri document între securişti şi şefii armatei

Fostul ministru mai spune că ea este sigură că Băsescu a fost securist, deşi a recunoscut că nu are nicio dovadă. Ea susţine că nişte oameni l-au văzut pe Băsescu la Revoluţie, cum intra în Comitetul Central, de unde şi-ar fi luat propriul dosar.

„El jură că n-a fost în Securitate, dar a fost. Şi dacă vreţi un tablou complet, mergeţi în Constanţa. Să vă spun. Au văzut cei care au intrat vizavi de Comitetul Central, pe Oneşti, acolo erau arhivele. Mi-au spus nişte persoane că l-au văzut acolo, în spate la Comitetul Central. A intrat un grup la CC pe 21 decembrie, după ce a plecat Ceauşescu, în grup era şi cu el. A intrat şi şi-a luat dosarul. N-am văzut eu, eu fusesem în delegaţie prin ţară”, a mai spus Maria Flucsă.

Cum au fost omorâţi oamenii la Revoluţie. Convorbiri document între securişti şi şefii armatei