Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie înfiorătoare despre România

Maria Ghiorghiu a avut o noua premonitie infioratoare, clarvazatoarea sustine ca i s-a aratat, tarziu in noapte, un incendiu devastator. 

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 07:49
Maria Ghiorghiu, o nouă premoniţie înfiorătoare despre România

Maria Ghiorghiu face o nouă previziune. Femeia care a prezis tragedia din Colectiv ridică semnale de alarmă care vizează o posibilă explozie gigant. 

„In aceasta dimineata, treaza fiind, vad stand in pat cu ochii inchisi, vad inspre Apus un incendiu urias! Era un incendiu la sol, dar ce ardea atat de violent si cu asa mari flacari eu nu stiu. Erau multi pompieri in fata flacarilor uriase. Spuneam ca era un incendiu urias la sol, deoarece nu vedeam cladiri inalte. 
Daca ardea vreo cladire, atunci aceea era jos pe pamant. Sa nadajduim, fratilor, ca in acest posibil incendiu sa nu-si piarda viata si oameni” a fost postarea facuta de Maria Ghiorghiu, tarziu in noapte.
 
„Dragii mei, ceva se va întâmpla. Poate fi un posibil accident nuclear sau vreo explozie a vreunei bombe nucleare. În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd în spatele meu înspre sud, văd câteva persoane ce stăteau pe marginea drumului asfaltat, ca într-o staţie de autobuz. Brusc, în spatele acestor persoane în aşteptare, vin spre ele mai multe obiecte mărunte, pietre, bucăţi mici din materiale plastice sau lemnoase, praf, exact ca atunci când are loc o explozie puternică cu un suflu extrem de puternic. Afară ea ziuă şi senin, numai această explozie a tulburat liniştea de care se bucurau cei de pe marginea drumului. Dragii mei, vom auzi de un astfel de incident, dar să nădăjduim că nu vor fi şi victime omeneşti.” a mai scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.