Marian Dârţă a ajuns în culmea disperării: Nu mai am şanse să trăiesc. Le cer iertare celor pe care i-am supărat

Bolnav de cancer, Marian Dârţă a ajuns în pragul disperării. "Stilistul vedetelor" a fost la un control medical şi a aflat că nu mai poate fi operat. El a scris un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook.

05 dec. 2015, 12:20
Marian Dârţă a ajuns în culmea disperării: Nu mai am şanse să trăiesc. Le cer iertare celor pe care i-am supărat

Marian Dârţă şi-a pierdut orice speranţă de a se vindeca. El a încercat să convingă autorităţile să introducă medicamentul de care are nevoie pe lista celor compensate dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Copleşit de durere şi tristeţe, Marian Dârţă a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător.

Azi am fost la medicul care m-a operat ultima oară şi mi-a zis că nu mă mai poate opera!!! Nu se mai bagă pt. că e prea gravă situaţia şi că riscul e să mor pe masa de operaţie!!! Aşa că… nu mai am şanse să trăiesc… Nu ştiţi ce e în sufletul meu şi cum am primit vestea!!! Aştept din luna mai un medicament pe care STATUL ROMAN nu mi l-a dat nici până acum! Acest medicament mi-ar fi oprit creşterea tumorii! Nu stiu ce să fac? CUM SĂ AŞTEPT MOARTEA? ZILELE ÎMI SUNT NUMĂRATE OAMENI BUNI!!! MOR DIN CAUZA UNUI SISTEM MEDICAL MAFIOT CORUPT PLIN DE BIROCRAŢIE!!! IUBESC VIAŢA. IUBESC FAMILIA. IUBESC PRIETENII!!! CER IERTARE TUTUROR PE CARE I-AM SUPĂRAT DE-A LUNGUL VIEŢII MELE„, a scris Marian Dârţă, pe Facebook.

Citeşte şi Stilistul Marian Dârţă, îngenuncheat de durere: „Murim ca nişte gândaci. Nu mai pot nici să plâng”