Marian Drăgulescu, intervenţie de urgenţă la inimă

Publicat: Miercuri, 13 Iunie 2018 17:12 // Actualizat: Miercuri, 13 Iunie 2018 17:12 // Sursa: romaniatv.net

Marian Drăgulescu a fost oprit să mai participe la concursurile interne şi internaţionale ca urmare a problemelor de ordin medical descoperite la inimă, iar acum a fost supus unei intervenţii de urgenţă.

Decizia a fost luată atunci de medicii de la Institutul de Medicină Sportivă din Bucureşti, care au constatat că gimnastul are extrasistole, recomandându-i un consult amănunţit de specialitate.

"După ce am făcut EKG-ul, medicii şi-au dat seama că am unele probleme. În clipa în care am ajuns la  cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie. Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme ca urmare a medicaţiei dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie, pe care, în cele din urmă a făcut-o şi care s-a dovedit a fi un succes. Abia m-am externat iar în câteva zile voi reintra în sală pentru a-mi reula pregătirea", a explicat Marian Drăgulescu pentru Telekom Sport.

Scandal în gimnastică românească. Marian Drăgulescu şi Andreea Răducan îşi aruncă vorbe grele

Ablaţia cardiacă este o intervenţie minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a ţesutului inimii care provoacă tulburările de ritm cardiac.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ablatie inimă Marian Drăgulescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H