Marian Godină, atac la adresa lui Oreste: „Dacă vrei, poţi „trage” ceva care să te facă să visezi poliţişti călare pe unicorni roz”

Marian Godină l-a atacat pe Oreste Teodorescu, după ce acesta a jignit un polițist care îi luase permisul. Poliţistul i-a adus aminte realizatorului TV de epoca de tristă amintire înainte de decembrie 1989, când polițiștii erau umiliți de șoferii cu ”rang”. Marian Godină l-a ironizat pe Oreste și a făcut referire la consumul de droguri, suspiciuni sub care Oreste a fost audiat recent la DIICOT.

27 iul. 2018, 10:53
Marian Godină, atac la adresa lui Oreste: „Dacă vrei, poţi „trage” ceva care să te facă să visezi poliţişti călare pe unicorni roz”

‘Oreste Teodorescu a avut săptămâna trecută o postare în care îl făcea cu ou și oțet pe un coleg de-ai mei care „îl abuzase”. Încă de atunci i-am lăsat un comentariu în care i-am spus că sunt sigur că varianta polițistului ar fi alta. Ce e mai trist e că urmăritorii lui Oreste, oameni care se consideră a fi dintre cei greu de manipulat, au lăsat zeci de comentarii la adresa colegului meu, făcându-l în toate felurile și jignindu-l chiar și pentru că ar fi fost mai bronzat decât ar fi trebuit. De ce au făcut asta? Doar pentru că au citit varianta lui Oreste și au luat-o de bună fără să se întrebe dacă lucrurile stau chiar așa.

„Actele mi le aduci acas’ și cu scuzele de rigoare, da? Mâine dimineată! Și să vii civil!” i se adresa Oreste polițistului „abuzator”.

Oreste, replica asta e de tristă amintire, își are originea în regimul comunist, atunci când astfel de practici chiar existau și, culmea, tu ești unul dintre cei care par că se zbat să nu ne întoarcem acolo.

În 2018, te vei duce frumos, ca orice român de rând, să îți ridici permisul de conducere de la Poliție, nu ți-l va aduce niciun polițist acasă sau dacă vrei, poți „trage” ceva care să te facă să visezi polițiști călare pe unicorni roz cum vin cu antemergător să-ți aducă permisul pe o perniță roșie în timp ce pe cerul senin trece un avion ce scrie cu fum roșu „Scuze, Oreste!”. Eee…cum sună? Nu-i prea bine să te considerăm drogat doar pentru că am citit asta pe net, așa-i? Așa cum nici colegul meu nu a făcut niciun abuz, dar și-a luat sute de înjurături pentru ce au citit oamenii la tine.

Poate că niște scuze către acel polițist nu ar strica și chiar către publicul care te urmărește’ a scris Marian Godină pe Facebook.

Jurnalistului i-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile acum câteva zile și, pentru că nu a așteptat să ia procesul verbal, nu poate contesta amenda în instanță. Oreste a scris pe Facebook că polițistul care l-a amendat seamănă cu un „punjabi”, locuitor al unei regiuni din India.

Citeşte şi Oreste Teodorescu, scandal cu poliţiştii în trafic. Imaginile cu momentul în care a rămas fără permis, postate pe internet