Marian Munteanu, despre acuzaţiile că ar fi făcut comerţ cu arme: În viaţa mea n-am făcut comerţ cu nimic

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sâmbătă acuzaţiile referitoare la faptul că ar fi făcut comerţ cu arme.

16 apr. 2016, 20:39
Marian Munteanu, despre acuzaţiile că ar fi făcut comerţ cu arme: În viaţa mea n-am făcut comerţ cu nimic

Eu, în viaţa mea, nu am făcut comerţ cu nimic, nici cu cărţile pe care le-am editat nu am reuşit să vând mare lucru, pentru că probabil nu a fost un editor foarte eficient. Eu am făcut servicii, mai precis de resurse umane în mediul civil, cunoscute de altfel pe piaţa economică, lucru firesc, normal, într-o economie de piaţă şi eu zic cu oarecare succes.

Eu sunt mulţumit că, împreună cu colegii mei, la vremea aceea am putut realiza o activitate de resurse umane de prestigiu, oricum firma respectivă reuşind să rămână singurul operator efectiv de pe piaţă, restul concurenţilor noştri fiind companii străine mult mai puternice„, a declarat Marian Munteanu.

Citeşte şi Monica Macovei: Cu Marian Munteanu primar, Bucureştiul ar ajunge în Iad

El a susţinut că această acuzaţie este fără acoperire, iar firma sa – Valahia – a avut o activitate mică. „Orice firmă din România poate fi uşor verificată nu numai la Registrul Comerţului, la Administraţia Fiscală, o să vadă că cifra de afaceri, probabil, că nu ne-ar fi permis să vindem nici măcar o trotinetă mai acătării (…) A publicat nişte cărţi, a fost o firmă cu o activitate mică„, a mai spus Munteanu.

El a răspuns astfel acuzaţiilor apărute într-o carte – „Moştenitorii Securităţii” – a istoricului Marius Oprea.