Marian Vanghelie, despre îndemnul lui Iohannis: Nu ştiu cine este certat cu legea. Eu am câştigat opt procese VIDEO

Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat la Sectorul 5, a declarat la România TV că nu este certat cu legea. Fostul edil a subliniat că are câştigate opt procese de-a lungul timpului.

05 mai 2016, 16:34
Marian Vanghelie, despre îndemnul lui Iohannis: Nu ştiu cine este certat cu legea. Eu am câştigat opt procese VIDEO

„Uitaţi-vă bine la candidaţi şi gândiţi-vă dacă preferatul dvs. este un om integru, să nu fie certat cu legea. Uitaţi-vă bine dacă este un bun gospodar, fiindcă el va trebui să răspundă de gospodărirea localităţii în care trăiţi. Uitaţi-vă la echipa sa, dacă sunt oameni serioşi”, a transmis şeful statului cu o zi înaintea începerii campaniei electorale la alegerile locale.

Marian Vanghelie a subliniat la România TV că el a înţeles din mesajul preşedintelui că cetăţenii trebuie să se uite la cel mai gospodar, la cel care este iubit de oameni. „Nu ştiu cine este certat cu legea. Eu nu am pierdut niciun proces. Am câştigat opt procese de-a lungul timpului. De exemplu, domnul Dragnea a pierdut un proces”, a subliniat Marian Vanghelie.
 

Fostul primar al Sectorului 5 care candidează pentru un nou mandat de primar a punctat că nu se simte vizat de recomandarea lui Iohannis. „Nu cred că mesajul lui Iohannis trebuie sa-l luăm ca atare, că nu mai suntem în anii 90″.

Marian Vanghelie consideră că primarii care au fost gospodari au dosare penale. „Oamenii au de ales între oameni gospodari care au şi câte un dosar, două penale şi oameni care nu au condus şi nu au niciun dosar. Inclusiv Iohannis în timpul mandatului de primar a avut dosare”, a mai spus Vanghelie.