Marian Vanghelie: Nu mă deranjează că sunt mafiot. Lui Dragnea nu i-aş rupe decât rotula

Primarul sectorului 5 din Bucureşti, fostul PSD-ist Marian Vanghelie, a declarat că a fi mafiot face parte din calităţile unui lider. Într-un interviu pentru Gândul, Vanghelie l-a acuzat pe Liviu Dragnea, vicepreşedinte PSD, că este laş şi a afirmat că i-ar rupe rotula.

10 dec. 2014, 08:31
Marian Vanghelie: Nu mă deranjează că sunt mafiot. Lui Dragnea nu i-aş rupe decât rotula

„Nu mă deranjează dacă sunt mafiot cinci sau zece minute. Eu sunt un om normal. Face parte din calităţile unui lider şi din calităţile unui bărbat. Să ştiţi că în viaţă regulile reale sunt că, dacă treci pe o stradă de mafioţi, e bine să ştii cum să te descurci. Vreau să vă zic faza asta frumoasă. Pentru că Dragnea e laş, nu fricos, e laş, pervers, aş începe pe stradă, nu i-aş face decât i-aş rupe rotula, de jos”, a spus Vanghelie.

Cătălin Ivan, criticat DUR după ultimele declaraţii: „PSD nu are nevoie de astfel de oameni”

Şi nu doar bătaia ar face parte din arsenalul de mafiot al lui Marian Vanghelie. Primarul dezvăluie că Liviu Dragnea ar fi plecat de la Ministerul de Interne întrucât i s-ar fi arătat nişte date de unde reieşea că nu ar avea facultate.

„Deci, dacă-l demasc pe Liviu Dragnea şi am spus în interiorul partidului, acum spun şi public, pentru ce a plecat Liviu Dragnea de la Ministerul de Interne (MAI), pentru Liviu Dragnea pot să fiu un mafiot. Domnul Dragnea este un om mincinos şi fricos care a plecat de la MAI că i s-au băgat nişte date despre el pe sub uşă. Au fost două tipuri de date, unele cu toate discuţiile purtate de el cu apropiaţii lui de acolo. Şi înţeleg că avea o facultate pe care nu o avea”, a mai afirmat Vanghelie.