Marian Vanghelie şi Oana Mizil sunt gata să-şi mărească familia. Ce decizie a luat Oana Mizil

La 49 de ani, primarul care nu mai este se arată pregătit să o ia de la capăt cu schimbatul scutecelor. Se pare că el și Oana Mizil, soția lui, nu au uitat promisiunea făcută după nașterea fetiței lor și sunt gata să-și mărească familia, chiar dacă asta implică unele sacrificii.

14 mart. 2017, 16:24
Marian Vanghelie şi Oana Mizil sunt gata să-şi mărească familia. Ce decizie a luat Oana Mizil

După o conviețuire de 30 de ani cu Charlotte și un fiu care a trecut de 22 de ani și s-a școlit prin State, ciugulind câte 50.000 de dolari din agoniseala tatălui, pentru fiecare an de studiu, Vanghelie a simțit din nou fiorul iubirii alături de Oana Mizil, pe care a răsfățat-o ca-n filmele cu milionari, încă din prima zi a idilei lor. Deși nu mulți le-au dat sorți de izbândă, cei doi au rezistat împreună, iar în 2015, pe 3 septembrie, au devenit părinții unei fetițe, Maria, și împreună au trecut peste toate problemele.

Ce știu doar apropiații e faptul că Oana ar fi urmat o serie de tratamente pentru a putea rămâne însărcinată. Acum, ajunsă la 41 de ani, pare dispusă să o ia de la capăt.

Pe 28 februarie, Marian Vanghelie a aniversat 49 de ani de viață și toți cei care i-au urat să devină din nou tată, cunoscându-i dorința, au aflat cu surprindere că proiectul a fost demarat deja. Surse foarte apropiate familiei ne-au dezvăluit că Oana își dorește să devină din nou mamă, motiv pentru care a reînceput vizitele la medic și procedurile de stimulare a fertilității, așteptând în fiecare lună, cu sufletul la gură, vestea cea mare. Tratamentele pe bază de hormoni i-au influențat și aspectul fizic. Deși este o femeie foarte atentă la siluetă, în ultima vreme, Oana s-a mai rotunjit însă, acesta este un lucru pe care și l-a asumat și prima oară și pe care și-l asumă și acum, scrie Libertatea.