Marin Anton (PNL): Bădălău mi-a dat jumătate de pumn în gură

Liberalul Marin Anton, cel care a intrat în conflict cu preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, la o nuntă, a ajuns luni dimineaţa la sediul DNA într-un dosar mai vechi. La ieşire, Anton l-a acuzat din nou pe Bădălău că l-a lovit la momentul respectiv, deşi prezintă altfel situaţia.

25 sept. 2017, 08:36
Marin Anton (PNL): Bădălău mi-a dat jumătate de pumn în gură

Marin Anton (PNL) revine la acuzaţiile de la nunta la care au participat mai mulţi membri PSD. „Am fost la nuntă, domnul Bădălau a fost foarte nervos, nu ştiu de ce. M-a insultat, m-a jignit, M a agresat, mi-a dat jumătate de pumn în gură. Nu ne-am certat, nu am zis nimic, nu am reacţionat în niciun fel. Eu nu am avut un conflict cu domnul Bădălau’, a declarat luni Marin Anton.

După conflictul ce ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, liberalul a făcut plângere la poliţie. De cealaltă parte, Niculae Bădălău, preşedinte executiv al PSD, a declarat că a fost doar un schimb de replici.

Cât priveşte prezenţa sa la sediul DNA, Marin Anton a declarat că a venit să ridice o citaţie.”Nu am dat nicio declaraţie. Am venit să ridic o citaţie”, a afirmat liberalul.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală, în anul 2015, în cazul senatorului Lucian Iliescu, primar al municipiului Giurgiu la data faptelor, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu, în formă continuată, conflict de interese şi instigare la folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal deputatul Marin Anton, preşedinte al organizaţiei judeţene a unei formaţiuni politice la data faptei, acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi Cezar-Mircea Măgureanu, senator la data faptei, pentru trafic de influenţă, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Mai exact, senatorul Lucian Iliescu şi deputatul Marin Anton sunt acuzaţi de intervenţii pentru câştigarea de către firmele fiului lui Iliescu a unor licitaţii organizate de Primăria Giurgiu, privind vânzarea unui teren şi construcţia Pieţei Agroalimentare din municipiu.