MATTEO CASSANI s-a sinucis. Prima reacţie a Enel, după tragedie

Matteo Cassani, director general al Enel, s-a sinucis, joi, aruncându-se de pe sediul instituţiei. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanţele în care s-a produs tragedia. Enel a furnizat, la scurt timp după aflarea veştii, o poziţie oficială faţă de tragicul eveniment.

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 12:13
MATTEO CASSANI s-a sinucis. Prima reacţie a Enel, după tragedie

Reprezentanţii Enel au anunţat că încă nu se cunosc circumstanţele „acestui accident” şi că autorităţile care desfăşoară o anchetă în acest caz vor face lumină.

Matteo Cassani a fost un excelent profesionist, care lucra de zece ani in Romania, ocupand diverse pozitii de conducere in cadrul companiei noastre. Un om respectat de toti colegii si apreciat de clienti si de intreaga comunitate de business. Prioritatea noastra in acest moment este sa fim alaturi de familie si colaboratorii sai apropiati. Speram ca intreaga presa sa respecte intimitatea persoanei implicate si sa nu speculeze pe acest eveniment nefericit”, se arată în comunictul remis mass-media.

Matteo Cassani s-ar fi aruncat în gol de pe sediul ENEL Muntenia, potrivit unor surse citate de România TV, care nu au furnizat indicii despre ce l-ar fi putut împinge la acest gest extrem.

O salvare de la Serviciul de Ambulanţe Ilfov care se îndrepta către un alt caz a fost oprită de mai multe persoane la locul accidentului, a declarat managerul instituţiei Alis Grasu, citată de Agerpres. Ulterior, la faţa locului au sosit mai multe ambulanţe, însă medicii nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul.

La faţa locului au ajuns deja echipele de criminalişti, care efectuează măsurători şi încearcă să stabilească circumstanţele în care s-a produs tragedia. Deşi toate datele indică o sinucidere, evenimentul este tratat pentru moment ca o moarte suspectă.

Cine a fost MATTEO CASSANI