Mega-bombă în showbizul românesc. La nici 6 luni de la divorţ, pleacă din televiziune şi se mărită cu un milionar grec

Anca Lungu, una dintre super-vedetele Antenei 1, a anunţat că demisionează. Se pare că prezentatoarea doreşte să înceapă o nouă viaţă cu un milionar grec. 

11 ian. 2018, 17:25
Mega-bombă în showbizul românesc. La nici 6 luni de la divorţ, pleacă din televiziune şi se mărită cu un milionar grec

Anca Lungu, aflată deja la al doilea divorţ, ultimul de Ştefan Lungu, urmează să se căsătorească din nou. Potrivit cancan.ro, vedeta Antenei 1 a anunţat conducerea postului TV pentru care lucrează că va părăsi domeniul televiziunii, ea fiind acum, potrivit aceloraşi surse, în preaviz. Şefii Antenei 1 au început deja probele pentru înlocuirea Ancăi Lungu, fiind chemate mai multe prezentatoare.

Motivul pentru care vedeta a decis să părăsească televiziunea îl reprezintă faptul că Anca Lungu a întâlnit un om de afaceri grec, foarte potent financiar, pe care îl ţine ascuns. Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu milionarul grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Omul de afaceri este supranumit, de altfel, „Magnatul cosmeticelor”.

Anca și Ștefan Lungu au divorțat în secret, la notar, după patru ani de căsnicie. Cei doi au o fetiță, Natalia, în vârstă de trei ani.

Anca Lungu a vorbit în premieră despre divorţ într-un interviu pentru revista Unica.

„Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face „bine” sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt”, a declarat Anca Lungu.

Anca și Ștefan Lungu păreau un cuplu solid, în ciuda problemelor cu justiția ale fostului consilier personal ale Elenei Udrea, care a fost condamnat, în primăvară, la un an și jumătate de închisoare cu suspendare în dosarul Gala Bute.