Mesajul familiei Bodnariu despre recuperarea copiilor înainte de luna iulie. Veştile nu sunt bune

Presa a scris în ultimele zile despre faptul că familia Bodnariu şi-ar putea recupera copiii înainte de luna iulie, aşa că reprezentanţii lor vor să transmită câteva precizări, conform VoceaTransilvaniei.ro.

RomaniaTV.net
22 apr. 2016, 10:15
Mesajul familiei Bodnariu despre recuperarea copiilor înainte de luna iulie. Veştile nu sunt bune

„Nu există niciun indiciu că familia Bodnariu va fi reunită înainte de luna iulie. Dorim și sperăm din toată inima, dar nu putem transforma dorințele și speranțele noastre în știri!”, transmite pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei.

El transmite jurnaliştilor că înainte să redacteze materiale referitoare la familia Bodnariu, ar fi potrivit să îl contacteze pe el sau pe pastorul Daniel Bodnariu. 

Deși apreciem atenția generată de Cazul Bodnariu și înțelegem că avem nevoie de o campanie mediatică susținută, apelăm la un spirit jurnalistic riguros, evitând exagerările și scoaterea din context a unor informații.
Nu există niciun indiciu că familia Bodnariu va fi reunită înainte de luna iulie. Dorim și sperăm din toată inima, dar nu putem transforma dorințele și speranțele noastre în știri!
Suntem la curent cu noua atitudine a oficialităților norvegiene referitoare la o iminentă reevaluare a unor cazuri similare cu cel pe care îl reprezentăm.
Pentru verificarea tuturor știrilor referitoare la Cazul Bodnariu, înainte de a le publica, vă rugăm să îl contactați pe Pastorul Cristian Ionescu ([email protected]), purtător de cuvânt, sau pe Pastorul Daniel Bodnariu ([email protected]), fratele lui Marius Bodnariu.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, scrie în comunicatul oficial transmis de soţii Bodnariu.