PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturile scad simţitor. Revin ploile, lapoviţa şi ninsoarea

PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă de marţi, când temperatura va înregistra o scădere faţă de intervalul anterior, mai accentuat nord-estul tării. Maximele se vor încadra între 5...6 grade în nordul Moldovei si 17...18 grade în Lunca Dunării, iar minimele vor fi cuprinse între 0 si 10 grade. Temporar vor fi ploi slabe sau burnită, local în vest, sud-vest si centru si izolat în rest. În Carpatii Orientali, mai ales la altitudini mari, pe arii restrânse vor fi si precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare. 

13 nov. 2017, 15:00
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturile scad simţitor. Revin ploile, lapoviţa şi ninsoarea

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice si mai mult noros în restul tării. Temporar va ploua, în general slab cantitativ, în Banat, Crisana, Maramures si doar izolat în Transilvania, Oltenia si posibil si în Moldova. Vântul va deveni treptat moderat, cu usoare intensificări în Câmpia de Vest si Moldova, iar în celelalte regiuni va sufla în general slab. Temperaturile minime, mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei, se vor situa între 2 si 11 grade. Îndeosebi în a doua parte a noptii, local, se va forma ceată în sudul, sud-estul si centrul tării.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, dar mai ales în orele diminetii se va semnala ceată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 7…9 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Se vor înregistra anomalii termice

PROGNOZA METEO MARŢI. Temperatura aerului va fi în scădere fată de intervalul anterior, mai accentuat nord-estul tării, însă cu toate acestea valorile termice vor fi apropiate de cele normale, chiar peste acestea în partea de sud a teritoriului. Maximele se vor încadra între 5…6 grade în nordul Moldovei si 17…18 grade în Lunca Dunării, iar minimele vor fi cuprinse între 0 si 10 grade. Cerul se va acoperi treptat si în regiunile sud-estice, astfel că vremea va fi predominant închisă. Temporar vor fi ploi slabe sau burnită, local în vest, sud-vest si centru si izolat în rest. În Carpatii Orientali, mai ales la altitudini mari, pe arii restrânse vor fi si precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare. În special pe parcursul zilei, vântul va sufla în general moderat în estul, sud-estul, dar trecător si în vestul extrem al tării. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase va fi ceată.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Desi temperatura aerului va fi în scădere fată de intervalul anterior, vremea se va mentine caldă pentru această dată. În prima parte a zilei cerul va fi variabil, dar se va semnala ceată, apoi înnorările se vor accentua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale în cea mai mare parte a tării. Pe arii restrânse în sud-vestul teritoriului si cu totul izolat în sud si centru vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla în general slab, exceptând regiunile din sud si sud-est, unde va sufla moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 si 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 si 8 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă, iar regimul termic, apropiat de cel normal pentru jumătatea lunii noiembrie. Temporar, vântul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În regiunile intracarpatice valorile termice diurne vor fi în crestere fată de ziua precedentă, astfel că vremea va deveni caldă, în timp ce în restul teritoriului va fi apropiată de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în general persistente în sudul tării, unde pe arii restrânse, trecător, va ploua slab sau va burnita. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 6 si 15 grade, iar cele minime se vor situa în general între 0 si 8 grade. Mai ales în zonele joase din nord-vest si centru, dimineata si noaptea va fi ceată.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Înnorările vor persista si trecător vor fi conditii de burnită. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va mentine mai caldă decât în mod obisnuit în regiunile intracarpatice si apropiată de regimul termic normal în restul teritoriului. Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a tării si va ploua slab local în sud si sud-est si izolat în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 si 13 grade, iar cele minime între -1 si 8 grade. Dimineata si noaptea, în zonele joase, îndeosebi din nord-vest si centru va fi ceață.

PROGNOZA METEO SAMBATA – LUNI. Regimul termic va fi caracterizat, în general, de valori peste normele climatologice. Vor fi precipitatii în majoritatea regiunilor, cu precădere în a doua parte a intervalului.