Anunţ-ŞOC al medicilor. Starea lui MICHAEL SCHUMACHER se agravează, suferă de o nouă BOALĂ

MICHAEL SCHUMACHER îi îngrijorează din ce în ce în ce mai tare pe medici. Potrivit ziarului Bild, fostul pilot de Formula 1 ar suferi acum şi de pneumonie.

12 feb. 2014, 07:33
Anunţ-ŞOC al medicilor. Starea lui MICHAEL SCHUMACHER se agravează, suferă de o nouă BOALĂ

MICHAEL SCHUMACHER le dă medicilor motive tot mai serioase de îngrijorare, iar cotidianul german cu cel mai mare tiraj, Bild, a publicat pe site informaţia potrivit căreia fostul campion mondial de Formula 1 ar suferi de pneumonie.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER nu dă semne de revenire. Gest INCREDIBIL al rudelor

Medicii de la Grenoble au început deja tratamentul cu antibiotice în ceea ce-l priveşte pe Schumi, iar neurochirurgul Jean Luc Truelle a declarat: „Este o complicaţie extrem de frecventă în săptămânile care urmează unui traumatism atât de grav, cum l-a suferit Schumacher. În cele mai multe cazuri boala este tratată cu antibiotice şi se vindecă. Pe de altă parte, creierul primeşte mai puţin oxigen, iar ăsta nu e un lucru bun„.

Citeşte şi SCHUMACHER nu e MORT! Medicii care au grijă de campion au fost OBLIGAŢI să reacţioneze

MICHAEL SCHUMACHER a suferit un accident de schi pe data de 29 decembrie, la Meribel, iar pe 30 ianuarie a început procesulo de scoatere treptată a sa, din comă indusă. După cum aţi putut citi pe RomaniaTV.net, Schumacher nu răspunde însă la stimuli, iar familia se teme să nu-l piardă pe campion.

Din data 30 ianuarie medicii au început procedura de scoatere treptată din comă a lui Michael Schumacher, iar lucrurile nu decurg întocmai aşteptărilor.

Dacă medicii de la Grenoble, unde este internat Michael Schumacher, sunt extrem de distreţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a campionului german, specialiştii sunt unanimi în a aprecia că timpul nu se scurge în favoarea lui Schumi, acesta intrând într-un stadiu în care fiecare secundă i-ar putea fi fatală.

Va mai trece mult timp până când se va opri complet procesul de sedare a sa, iar atunci nu se ştie cum va reacţiona. Până la primul răspuns al corpului, chiar o clipire din ochi, ar mai putea trece sătpămâni„, spune profesorul Philippe Decq, neurochirurg la Spitalul Beaujon (Clichy).

Ieşirea oficială din comă se produce în momentul în care pacientul deschide ochii, însă e posibil să rămână la acest stadiu, fără să se mai întâmple nimic altceva. Atunci, personalul medical şi familia încearcă să stabilească un contact cu el, să-l strige pe nume„, a adăugat el.

Potrivit presei germane, Corinna, soţia lui Schumacher stă zilnic ore în şir la căpătâiul bolnavului şi vorbeşte cu acesta, neputând suporta gândul de a-l pierde şi poate într-o zi va primi un semn de la el.

Citeşte şi Michael Schumacher, scos din comă: Presa germană face un anunţ TERIBIL