Mierea de albine, remediul natural care a vindecat un bărbat de cancer

Tot mai mulţi pacienţi de cancer apelează astăzi la remedii naturiste pe baze de plante pentru a potenta sau chiar înlocui tratamentele agresive folosite în terapia cancerului. Unele remedii naturiste lucrează chiar foarte eficient şi, în plus, sunt mult mai sigure şi mai bine tolerate decât chimioterapia.

07 dec. 2015, 19:59
Mierea de albine, remediul natural care a vindecat un bărbat de cancer

Printre remediile naturiste cele mai des utilizate se numara cannabisul, curcuma si bicarbonatul de sodiu. Mai nou, pe lista acestor substante se regaseste si mierea, ale carei proprietati vindecatoare le cunoastem cu totii.

Mierea este considerata a fi un super-aliment, fiind folosita de secole pentru multitudinea de efecte terapeutice pe care le detine. Daca mai demult acest „dar al naturii”, mierea, era accesibila numai persoanelor foarte bogate, lucrurile s-au schimbat radical de-a lungul timpului. Cercetatorii au descoperit in mormantul lui Tutankamon miere veche de peste 3000 ani, iar grecii si romanii o foloseau si ei in antichitate pentru intarirea organismului si vindecarea ranilor, potrivit secretele.com.

Exista multe marturii care atesta faptul ca aceasta boala necrutatoare, cancerul, poate fi invinsa prin folosirea de remedii casnice si ierburi vindecatoare. Printre persoanele care au folosit cu succes astfel de remedii se numara si Ante Kresic din Zagreb, Croatia. Dupa ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar si informat de catre medici ca sansele sale de supravietuire erau minime, barbatul a apelat la doua ingrediente naturale, radacina de ghimbir si miere, reusind in mod uluitor sa castige lupta cu cancerul. De meserie apicultor, croatul este acum complet refacut si perfect sanatos, in ciuda tuturor pronosticurilor.

In luna aprilie, el a parasit spitalul si s-a hotarat sa lupte impotriva cancerului pe cale naturala, folosind miere pura. La primirea vestii ca barbatul a supravietuit celei mai grave forme de cancer pulmonar multumita acestui tratament naturist surprinzator, medicii au fost complet uluiti, si l-au incurajat sa continue sa consume in mod regulat miere pentru a se vindeca complet. La testele sanguine ulterioare nu s-au mai depistat urme ale bolii si, pana in vara, cancerul s-a remis complet.

Citeşte şi