Mihai Fifor, în vizită la militarii români din Afganistan: "Vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceţi"

Publicat: Vineri, 29 Decembrie 2017 11:40 // Actualizat: Vineri, 29 Decembrie 2017 11:40 // Sursa: romaniatv.net

Mihai Fifor, ministrul Apărării, s-a aflat în aceste zile în vizită la militarii aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan, potrivit unei postări pe Facebook, alături de el aflându-se şi generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Apărării.

"Am dorit să mă aflu zilele acestea în Kandahar, împreună cu generalul Nicolae Ciucă, seful Statului Major al Apararii, alături de militarii noştri aflaţi în misiune în teatrul de operaţii din Afganistan. (...) Am stat de vorbă cu ei, am gustat împreună bucatele tradiţionale româneşti şi am povestit mult despre nevoile lor si despre planurile Armatei pentru anul 2018, care sunt foarte ambiţioase din punctul nostru de vedere", transmite ministrul Apărării pe Facebook.

Potrivit sursei citate, programul a cuprins şi un briefing de informare privind misiunile, activităţile desfăşurate de către forţele române dislocate în bazele militare din Afganistan

"Sper să fi reuşit să le fi alinat dorul de copii, de familie si să îi fi motivat pentru misiunile ce vor veni în noul an. Vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceţi", mai scrie Mihai Fifor.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Mihai Fifor militari afganistan militari români în Afghanistan
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
11 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H