Mihai Stoica, ÎNFUNDAT de Gigi Becali. Managerul sportiv al FCSB încalcă LEGEA

Mihai Stoica negociază transferurile celor de la FCSB deşi se află sub incidența unei interdicții, parte din condamnarea primită în "Dosarul Transferurilor". Gigi Becali este cel care l-a dat de gol pe MM.

09 iun. 2017, 06:40
Mihai Stoica, ÎNFUNDAT de Gigi Becali. Managerul sportiv al FCSB încalcă LEGEA

Mihai Stoica a fost eliberat condiționat din închisoare și a rămas cu interzicerea dreptului de a mai lucra în fotbal în același post pe care-l ocupa când a săvârșit faptele pentru care a fost pedepsit. Astfel, MM nu ar avea voie să negocieze transferuri. Gigi Becali îl înfndă pe MM şi susţine că managerul sportiv este cel care se ocupă de transferuri la FCSB.

GIGI BECALI a pierdut un nou proces cu ARMATA. Ce se întâmplă cu MARCA STEAUA

„M-am înțeles și cu Teixeira, cred că s-a rezolvat. A vorbit MM cu el, a zis că vrea și el tot 20.000 de euro pe lună, ca Budescu. Am zis Bine, mă, îi dau și lui salariul ăsta și cu asta, basta!„, este declarația prin care Gigi Becali dezvăluie că Mihai Stoica negociază transferurile, la fel cum proceda și înainte să fie condamnat.

„MM discută și cu un fundaș din Portugalia, care am înțeles că e căpitan la echipa lui. Am zis că-i accept și portughezului toate condițiile pe care le pune”, a mai spus Gigi Becali.

Mihai Stoica susţine însă că nu face nimic în afara drepturilor pe care le-a păstrat după eliberare: „Nu m-am implicat niciodată în negocieri de când ocup poziția de director sportiv, chiar fișa postului interzicându-mi în mod explicit această activitate. Eu pot doar să propun jucători pe care-i urmăresc, de latura financiară ocupându-se cei care au drept de semnătură și de decizie”.