Mihai Sturzu: Macovei, Iohannis şi Antonescu susţin un regim corupt

Preşedinte TSD, deputatul Mihai Sturzu, îi acuză pe Monica Macovei, Klaus Iohannis şi Crin Antonescu ca suţin un regim corupt.

20 iun. 2014, 11:57
Mihai Sturzu: Macovei, Iohannis şi Antonescu susţin un regim corupt

„Ce se întâmplă zilele acestea ne demonstrează cât de independentă este Justiția și cine își dorește cu adevărat o Justiție independentă! Monica Macovei și restul talibanilor portocalii, atât politicieni cât și jurnaliști, Klaus Iohannis, Crin Antonescu și restul „politicienilor de dreapta”, au promovat subiectul independenței Justiției, i-au declarat iubire veșnică, dar asta doar atunci când a fost vorba de campania electorală sau au vrut să își atace adversarii. Acum, când e vorba de oameni din familia președintelui Băsescu, când fratele acestuia este reținut de DNA, toți cei pe care i-am menționat mai deveme caută să se ascundă. N-am văzut-o pe Monica Macovei să facă scandal în Parlamentul European, să solicite demisia președintelui Băsescu pentru că fratele său a luat o sumă foarte mare de bani pentu a interveni în Justiție, nu l-am văzut pe Iohannis să ceară demisia partenerului său din umbră, cât despre Antonescu, principala sa grijă este PSD, nu faptul că justiția este grav afectată de faptul că fratele celui care numește în funcție judecători și procurori este implicat într-un astfel de scandal. De asemenea, aceștia ar trebui să se uite în propria grădină și să ne spună care e povestea lui Marian Căpățână și cum e cu banii dați de Bercea Mondial pentru campaniile electorale ale PDL.

Acești oameni nu au luptat pentru independența Justiției, ci doar s-au folosit de acest subiect în bătăliile lor politice. Românii văd acum cine sunt cu adevărat și cum o parte din ei, și aici mă refer în special la foști și actuali membri ai PDL și apropiați ai lui Traian Băsescu, au căutat să îngenunchieze Justiția, nu să o elibereze. Mircea Băsescu a putut face ceea ce a făcut doar pentru că fratele său este Președintele României, iar din acest motiv Traian Băsescu ar trebui să își dea demisia”, a precizat Mihai Sturzu, preşedintele TSD.