Mihai Voropchievici a dezvăluit ASTROKARMA zodiilor. Adevăruri ascunse despre fiecare semn astral

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la emisiunea Adevăruri Ascunse despre astrokarma fiecărei zodii.

18 aug. 2018, 16:05
Mihai Voropchievici a dezvăluit ASTROKARMA zodiilor. Adevăruri ascunse despre fiecare semn astral

Iată astrokarma fiecărei zodii

Semne de pământ: sunt semnele care şi-au neglijat căutările spirituale sau au dat dovadă de prea multă superficialitate într-o viaţă anterioară.

Taurii trebuie să îşi concentreze atenţia pe zona spirituală, în loc de cea materială.

Fecioarele au pus egoismul la loc de cinste şi acum au de lucrat la capitolul disciplină şi să nu mai bârfească.

Capricornii au fost preocupaţi doar de ei înşişi. Au reflexe de materialism, aduse în existenţa actuală. Trebuie să înveţe ce înseamnă caritatea.

Semnele de foc: şi-au dezvoltat personalitatea în trecut, iar acum trebuie să scoată personalitatea în evidenţă. Au de învăţat disciplina diplomaţiei.

Berbecii au un curaj deosebit dobândit. Trebuie să îşi folosească energia şi trebuie să îşi anihileze egoismul, ca să avanseze în viaţă.

Leul are un ego extraordinar, îşi contiună strălucirea, cu condiţia de a se autodepăşi şi de a da dovadă de altruism.

Săgetătorii sunt veniţi cu idealism şi corectitudine. Trebuie să se îmbunătăţească spiritual şi trebuie să lucreze la comunicare şi să nu mai fie răutăcioşi.

Semnele de aer: trebuie să îşi dezvolte abilităţile mentale şi să înveţe cum să controleze orgoliul şi să scape de lene.

Gemenii şi-au dezolvat calităţile mentale, iar acum trebuie să se perfecţioneze în diferite direcţii. Ştiu din toate câte ceva, dar trebuie să fie mai organizaţi.

Balanţa este dornică de echilibru dar forţează schimbarea celor din jur pentru a obţine armonia absolută. Trebuie să devină mai tolerante şi să accepte diversitatea.

Vărsătorii au trăit vremuri în care libertatea era la loc de cinste. Au concepţii moderniste, dar trebuie să înveţe că dragostea nu e un lucru pasager.

Citeşte mai multe aici