Mihai Voropchievici, despre Eclipsa de Soare din 26 februarie 2017 si Luna Noua

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre efectele pozitive si negative ale Eclipsei de Soare care se produce pe 26 februarie la ora 16:58. De asemenea, tot pe 26 are loc si Luna Noua. Din 27 incolo, Luna va fi in crestere.

26 feb. 2017, 07:22
Mihai Voropchievici, despre Eclipsa de Soare din 26 februarie 2017 si Luna Noua

„La o Luna Noua, fiecare om are ocazia sa intre intr-o zona de impact benefica pentru el. Oamenii pot incepe o dieta, isi pot schimba locul de munca, isi pot pune dorinte care sa prinda contur pe perioada lunii respective.

In doua zile se pot stabili niste dorinte. Puneti-va o dorinta pe timp de Luna Noua si se va indeplini. Dorintele se depun atunci cand luna este in crestere, nu in descrestere. Fiecare isi pune pentru el acea dorinta. Cand vedeti Luna Noua, incercati sa aveti banutii in buzunar sau in mana. Luna, Luna Noua, taie painea-n doua, tie jumatate, mie sanatate si noroc in toate este zicala ce trebuie spusa.

Eclipsa de Soare din 26 februarie afecteaza in special barbatii.Eclipsa si Luna Noua pot aduce in viata lucruri fantastic de bune. Sa nu va mirati daca lucrurile rele care va bantuie mintea vor fi cu efect mai puternic decat altadata.

Tot ce faceti bine, iese bine; tot ce faceti rau va fi infinit mai rau. Multumirea este atat timp cat tu creezi o armonie, un echilibru. Degeaba va intrebati ca apar discordii. Domnii cu exces de masculinitate trebuie sa se potoleasca, pot strica echilibrul.