Soldatul american care a produs un grav accident în Braşov va fi anchetat în SUA

Soldatul american care a produs un grav accident între Braşov şi Poiana Braşov, după ce a pierdut controlul maşinii, urmează să fie anchetat în Statele Unite.

RomaniaTV.net
14 iul. 2015, 20:14
Soldatul american care a produs un grav accident în Braşov va fi anchetat în SUA

Autorităţile române urmează să efectueze transferul de proceduri către instituţiile competente din Statele Unite ale Americii, potrivit unui răspuns primit de cotidianul MyTex.ro de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

 În urma impactului dintre cele două maşini, o tânără de 22 de ani, care se afla în dreapta şoferului, a fost grav rănită, ea suferind patru fracturi la coaste şi fiindu-i perforaţi ambii plămâni.

Femaia a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov cu un echipaj SMURD şi a intrat imediat în operaţie. Şi şoferul nevinovat a fost rănit uşor, însă a refuzat transportul la spital.

Citeşte şi Aroganţa soldatului american REŢINUT. Ce a făcut după accident

Potrivit unor surse, se pare că şoferul american băuse la un restaurant în Poiana Braşov, dar totuşi s-a urcat la volanul jeepului cu care voia să ajungă la un hotel din Braşov, unde era cazat alături de alţi militari.

El avea o alcoolemie de 0.65 în aerul expirat şi a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Poliţiei Braşov. Reprezentanţii IPJ Braşov refuză însă să confirme informaţia sau să facă orice altă precizare legată de şoferul care a provocat accidentul.