MINERVA anunţă Luna plină din 9 iunie. Transformări MARI pentru zodii

Luna Plină are loc vineri, 9 iunie, la 18 Săgetător 53. Luna plină din iunie indică un punct de cotitură sau poate o criză măruntă care implică relațiile sau finanțele. Ea continuă procesul de transformare început în ultimele două săptămâni, o lună plină pentru a transforma și a vindeca durerea de pe urma unor boli, inimi zdrobite, separări sau probleme financiare.

08 iun. 2017, 07:24
MINERVA anunţă Luna plină din 9 iunie. Transformări MARI pentru zodii

O lună plină se produce atunci când Soarele este în opoziție cu Luna, aspect care evidențiază polaritățile din viața noastră. Avem ego-ul versus emoție, delăsarea versus munca în gospodărie sau ceea ce aveți nevoie față de ceea ce doriți să faceți. Tensiunea interioară și presiunile externe pot duce la conflicte personale și la crize care vă secătuiesc de energie.

Calitățile lunare ale emoțiilor și instinctelor ajung la apogeu întotdeauna la lună plină. Folosiți-vă de forță emoțională sporită și de intuiție pentru a depăși orice provocări.

Conștientizarea vă va permite să aveți o viziune echidistantă și echilibrată asupra relațiilor personale. Veți observa clar dinamica relațiilor sau a sentimentelor negative care provoacă dezordine interioară.

O Lună Plină este în relație cu lună nouă. Obiectivele Lunii Noi din 25 pot fi acum finalizate, deci este timpul pentru recoltă. Puteți face ajustări emoționale ca răspuns la noile cerințe. Efectul durează două săptămâni până la următoarea lună nouă, în acest caz luna nouă din 23 iunie.

Luna Plină din 9 iunie, are loc cum spuneam la 18 Săgetător 53 este în constelația Ophiuchus. Numit uneori al 13-lea semn al zodiacului, Ophiuchus sau Purtătorul de Șarpe, aduce pasiune și o inimă extraordinar de caldă. Dar, de asemenea, poate aduce și resturi afective de reglat, seducție, ostilitate, pericole nevăzute dar mai ales, calomnie, iar Ophiochus asimilat lui Asclepios, zeul grec al medicinei, guvernează boala, medicina și otrăvirea.

Mai multe detalii, pe revista Teo