Ministrul Energiei: Pot asigura managementul oricărui compartiment din cadrul unei companii, cu excepţia celui economic

Toma Petcu, propus ministru al Energiei, este inginer constructor şi are 38 de ani. În CV-ul său a precizat că poate conduce orice compartiment dintr-o companie, "cu excepţia celui economic".

03 ian. 2017, 14:21
Ministrul Energiei: Pot asigura managementul oricărui compartiment din cadrul unei companii, cu excepţia celui economic

Deputatul ALDE Toma-Florin Petcu, propus pentru conducerea Ministerului Energiei, s-a născut la 29 aprilie 1978, este căsătorit, are un copil şi este de profesie inginer constructor.

CV-ul ministrului propus al Energiei, care este de profesie inginer constructor, Toma Petcu, conţine următoarea frază: „Pot asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei companii cu exceptia celui economic.”

Iată exact formularea din CV, care este disponibil pe site-ul Camerei Deputaţilor:

„Competenţe şi aptitudini organizatorice: Bun coordonator, calitate dobîndită prin funcţiile deţinute şi bun orgnizator, calitate dobîndită prin anumite funcţii administrative si politice deţinute (secretar general, vicepreşedinte, etc.) Pot asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani cu exceptia celui economic”.

Ministerul Energiei coordonează cele mai mari companii de stat, printre care Romgaz, unul dintre cei doi mari producători de gaze naturale, Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică, sau Nuclearelectrica, ooperatorul centralei nucleare de la Cernavodă, pentru a enumera doar câteva.

Singura legătură a lui Toma Petcu cu energia este faptul că, după studii de specialitate liceal, a absolvit Facultatea de Construcţii Hidrotehnice. Nu a activat în nicio companie din sectorul energetic, dup[ cum reiese din CV-ul său:

Citeşte mai mult pe Economica.net.