DECIZIE REVOLTĂTOARE. A omorât o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni, dar a primit numai un an de închisoare

Pedeapsă blândă pentru minorul beat care a omorât pe trecerea de pietoni o femeie. Instanţa l-a condamnat la doar un an de închisoare. În accident a fost ranită şi fetiţa de 2 ani a victimei. Femeia, soţia unui preot, era şi însărcinată în două luni.

24 mart. 2016, 08:52
DECIZIE REVOLTĂTOARE. A omorât o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni, dar a primit numai un an de închisoare

Magistratii de la Judecatoria Balcesti, Valcea, au decis sa il condamne la un an inchisoare cu executare si eliberarea din arest preventiv pana la ramanerea definitva a hotararii, pe minorul care a omorat o femeie pe trecerea de pietoni si a ranit-o pe fetita acesteia, potrivit România TV

In momentul in care a provocat accidentul, minorul de 17 ani nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice. 

Barbatul femeii, preot in comuna Gradistea, considera pedeapsa prea mica si se teme ca, odata lasat in liberatate, adolescentul va fugi din tara si nu va mai raspunde pentru faptele sale.

In octombrie 2015, femeia de 27 de ani a fost lovita pe trecerea de pietoni de langa gradinita din Gradistea, unde se oprise sa isi lase fetita.