MINUNE. A ieşit din comă după ce a fost mort timp de 15 minute. Miracolul s-a întâmplat când medicii voiau să îi preleveze organele

Un adolescent în vârstă de 13 ani i-a surprins pe medicii care-l îngrijeau după ce s-a trezit din comă după două luni de zile. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce părinții lui au semnat documentele pentru a-i fi donate organele şi pentru a fi deconectat de la aparate.

08 mai 2018, 13:02
MINUNE. A ieşit din comă după ce a fost mort timp de 15 minute. Miracolul s-a întâmplat când medicii voiau să îi preleveze organele

Trenton McKinley, în vârstă de 13 ani, a stat două luni în comă după ce a suferit un accident cumplit cu maşină, în timp ce călătorea în compania unor prieteni în comitatul Mobile, Alabama, scrie a1.ro.

Puștiul a fost aruncat din mașină, a suferit șapte fracturi craniene atunci când autoturismul s-a rostogolit și a căzut peste el. Mama lui a povestit că medicii i-au spus că fiul ei a fost mort timp de 15 minute, iar medicii nu-i mai dădeau nicio șansă de supraviețuire.

Citeşte şi Un donator poate salva cel puţin trei vieţi. Peste 120 de elevi au sărit în ajutorul bolnavilor

Deși Trenton a stat conectat mai multe zile la aparate, aproape fără să respire, iar medicii i-au abordat pentru a lua dificila decizie de a-i dona organele la cinci copiii care aveau nevoie de transplant, micuțul și-a revenit.

Cu o zi înainte ca doctorii să-l deconecteze de la aparate şi când ambii părinţii semnaseră toate documentele necesare pentru donarea organelor, Trenton McKinley a dat semne de recuperare a cunoştinţei.

Atât familia cât şi personalul medical au considerat „un miracol” această revenire la viaţă a minorului care, în pofida condiţiilor dificile, a dat semne de recuperare. Acum, însă, el suferă zilnic de convulsii, iar medicii au fost nevoiţi să-i scoată temporar jumătate din craniu.