Minune înainte de Crăciun. O tânără şi-a regăsit familia după 27 de ani

O tânără care a fost adoptată când era mică de o familie din Germania a reușit să ia legătura cu o parte din rudele de sânge, după 27 de ani. La nici 24 de ore de când a postat pe Facebook că își caută familia, Estera a reușit să afle numeroase informații despre ei și cu unii chiar a vorbit la telefon.

13 dec. 2017, 08:06
Minune înainte de Crăciun. O tânără şi-a regăsit familia după 27 de ani

Estera Balog s-a născut în Năsăud, în 12 octombrie 1988, însă a crescut departe de casă, tocmai în Germania, în sânul unei familii de nemți care a adoptat-o pe când avea 2-3 ani. „Era necăjită. Mama ei era atunci căsătorită cu un bărbat care a ajuns la închisoare. Pentru câțiva ani buni. Și, în timp ce soțul ei era la închisoare, ea s-a cuplat cu altul. Și a făcut doi copii. Una e Estera. Și îi era greu. De aia a dat-o„, a declarat Niculina, verişoara Esteri, pentru bistriteanul.ro.

De cum a apărut în presă articolul despre Estera care este în căutarea familiei, tot neamul a recunoscut-o și au încercat să ia legătura cu ea. „Are o familie întreagă aici în Năsăud. Are o bunică, verișori, doi frați din partea mamei. Încă suntem aici în Năsăud„, a completat Niculina. Balog Felicia, mama Esterei, locuiește acum la Timișoara, unde s-a recăsătorit. Tatăl tinerei este acum în Germania.

Totuși, Estera a putut să audă glasul sorei ei vitrege, Mirela, și a unchiului său Augustin. „Noi locuim acuma în Germania. Am vorbit un ceas cu ea. I-am explicat și i-am spus multe. A plâns. Era emoționată. A zis că nu vorbește românește, numai puțin. Dar e bine că am știut noi nemțește și am vorbit așa„, a spus Augustin. La rândul său, Mirela, sora vitregă a Esterei, a declarat: „Este sora mea. Urmează să ne întâlnim, însă Estera merge acum în România. Locuim chiar aproape, aici în Germania. Vă mulțumesc mult că ne-ați ajutat să ne găsim!„.