Nepoata părintelui ARSENIE BOCA, mărturii emoţionante despre cel care a făcut mari MINUNI VIDEO

Nepoata părintelui Arsenie Boca a povestit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru România TV despre legătura specială pe care a avut-o cu unchiul său. Zoe Dăian are 83 de ani şi spune că simte şi acum prezenţa lui Arsenie Boca de la care primeşte îndrumare şi ajutor de fiecare dată când are nevoie. 

19 oct. 2014, 13:26

La 83 de ani, Zoe Daian, nepoata parintelui Arsenie Boca, sustine ca unchiul sau nu a plecat, de fapt, niciodata de langa ea. A ramas aproape, indrumandu-i pasii, veghindu-i destinul.

Intre parintele Arsenie si nepoata sa, Zoia Daian, a fost o legatura exceptionala. De cand era inca pe bancile facultatii, parintele s-a dedicat cumva cresterii fetitei. Ea, copila fiind, isi aminteste ca, desi nu ii placea laptele, atunci cand parintele ii dadea sa bea lapte din cana lui, laptele era mai dulce.

Citeşte şi MINUNI ÎNFĂPTUITE de ARSENIE BOCA. Cum au scăpat două persoane de boli incurabile după o vizită la PRISLOP

„El m-a invatat sa beau lapte, pentru ca ii spuneam mamei ca nu mai vreau lapte ca e amar si nu imi place. El imi arata cana cu laptele lu si spunea: bea de la mine, al meu e bun. Am gustat laptele din cana lui si am spus, da: e foarte bun. Era mai bun al lui desi era aceeasi provenienta nu era altul„, şi-a amintit Zoe Daian. 

Plecat pe drumul preotiei, Parintele Arsenie ajunge la manstirea Sambata de Jos, acolo unde, isi aminteste nepoata sa, avea sa il viziteze, cu o mare suparare pe suflet.

Citeşte şi Cuvinte INTERZISE în viziunea părintelui Arsenie Boca. Ce să NU spui niciodată

„Îi placea foarte mult sa se retraga in rugaciune. Asta era dominanta vietii lui. In al doilea rand studia foarte mult. Cand ne-am dus cu mama prima oara sa vedem cum s-a instalat, cum s-a aranjat, eu eram foarte suparata, n-am vrut sa vorbesc cu el si i-am spus: eu nu vorbesc cu tine, sunt supăarata pe tine. Nu stiu daca aveam 7 ani sau eram mai mare. Si el zice: de ce esti tu suparata? Că ai crescut. Ce ma bucur ca te vad. Pentru ca nu vii acasa. Zice: Acum aici e casa mea, acum voi veniti la mine aici. Tu ai sa vezi ca aici, in casa mea, o sa fie foarte bine”, a mai spus nepoata lui Arsenie Boca. 

De altfel, Zoe Daian recunoaste ca parintele ii este mai mult decat un inger pazitor. 

„De multe ori am nevoie de ceva si mi se indeplineste imediat dorinta. Este tot voia si dorinta lui. L-am iubit foarte mult si am simtit tot timpul legatura sufleteasca dintre noi si ajutorul pe care mi l-a dat toata viata mea„, a concluzionat Zoe Daian.