Mioara Roman, cu poprire pe pensie pentru datoria de jumătate de milion de euro către RAAPPS

Mioara Roman primeste de ani buni pensia trunchiata. Fosta sotie a ex-premierului Romaniei, Petre Roman, s-a trezit in aceasta situatie din cauza datoriei uriase pe care o are la stat.

21 dec. 2017, 11:42
Mioara Roman, cu poprire pe pensie pentru datoria de jumătate de milion de euro către RAAPPS

Dupa o viata de munca, Mioara Roman, mama surorilor Oana si Catinca Roman, nu are parte de batraneti prea linistite, scrie wowbiz.ro.

Si asta nu din vina fiicelor sale, care o iubesc enorm si nu mai stiu cum sa aiba grija de ea mai bine, ci din cauza unei datorii mai vechi: restanta la plata chiriei si intretinerii la casa care apartinea Regiei Autonome a Administratiei Patrimoniului Protocolului de Atat (RAAPPS), unde fostul profesor universitar a fost chiriasa in trecut.

Citeşte şi Mioara Roman, executată silit pentru datorii

Mioara Roman a ajuns in aceasta situatie din cauza chiriei prea mari de la casa. Ani la rand ea a fost nevoita sa plateasca lunar suma de 1.800 de lei la stat, pentru casa pe care o ocupa, in conditiile in care pensia sa era fix cat chiria pe o luna. In aceste conditii, datoria s-a tot marit si restantele au crescut, pana cand suma totala de restituit a ajuns sa fie de jumatate de milion de euro.

Din pacate, dupa ani in sir de zbucium si chin, Mioara Roman a fost nevoita sa paraseasca imobilul de la RAAPPS si sa se mute intr-o locuinta mai mica, tot cu chirie la stat. Acest lucru nu a scutit-o insa de la plata, dupa procesul castigat de catre cei de la RAAPPS, fosta sotia a lui Petre Roman trezindu-se cu sechestru pe bunuri si poprire pe pensie.

Citeşte şi Au fost prinşi hoţii care au jefuit-o pe MIOARA ROMAN. Ce spune POLIŢIA