Mira de la DJ Project este în doliu. Fratele vedetei a murit într-un accident cumplit

Mira de la DJ Project trece prin momente cumplite. Fratele vedetei a murit într-un accident cumplit, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În urmă cu un an, artista şi-a pierdut şi tatăl tot într-un accident de maşină, iar în luna septembrie a anului trecut era să-şi piardă şi ea viaţa.

18 mart. 2018, 16:04

Robert Cimpoieru, fratele cunoscutei artiste Mira, avea 22 de ani. Noaptea trecută, prietenul său, care se afla la volan, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un cap de pod. Tânărul a murit pe loc în accidentul petrecut în judeţul Gorj.

Pe pagina de socializare a mamei tanărului au apărut zeci de mesaje sfâşietoare. „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îmi este foarte greu să îţi spun condoleanţe…sunt şi eu mamă… şi cred că e foarte greu…nu mă pot opri din plâns”, a scris o tanără pe reţeaua de socializare

Familia artistei este devastată de această tragedie care vine la doar un an de cand Mira a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Atunci un TIR s-a răsturnat peste maşina în care se afla ea si membrii trupei DJ Project

Tot în urmă cu un an şi tatăl Mirei a fost implicat într-un accident grav. El s-a răsturnat cu un tir încărcat cu marfă pe şosea.

Citeşte şi O maşină a intrat într-un cap de pod. Un tânăr a murit, iar altul a fost grav rănit