Mirabela Dauer a povestit cea mai mare „peripeţie” pe scenă

Este una dintre cele mai mari artise de la noi din ţară. Nici nu mai ştie numărul spectacolelor şi concertelor din România şi din străinătate. Mirabela Dauer a rămas cu câte o amintire de la fiecare eveniment la care a participat, fie ele frumoase, fie ele urâte sau...chiar haioase.

26 apr. 2015, 13:10
Mirabela Dauer a povestit cea mai mare „peripeţie” pe scenă

Cu zâmbetul pe buze, Mira, aşa cum este alintată de apropiaţi Mirabela Dauer, s-a întors în timp, prin anii ’83, şi a povestit una dintre  peripeţiile de care a avut parte. Se întâmpla pe una dintre cele mai mari scene, la un festival, în Cuba. De emoţii, înainte să intre pe scenă, când a fost invitată de prezentaori pe scenă, Mirabela parcă a împietrit.

„A fost frumos în Cuba. Pe scenă am făcut ceva pe mine. Cântam cu dirijorul orchestrei cubaneze. Aveam o rochie maro, bronz. Translatoarea mi-a spus, când spune Mirabela de Romania, intri… I-am zis, hai că nu sunt fraieră… Am cântat două piese. Era unul dintre cei mai mari prezentatori de la televiziunea cubaneză. Când m-a prezentat, am făcut un pas şi acolo am rămas. Translatoarea îmi zicea, du-te, du-te. M-am întors la ea şi i-am zis, nu pot, am făcut pipi pe mine”,  a povestit râzând în hohote Mirabela Dauer, potrivit spynews.ro.