Miracolele cu cate te-au înzestrat zeii în funcţie de ziua de naştere

Ziua ta de naştere are o mulţime de lucruri să îţi zică pentru că zeii te-au înzestrat cu un miracol al vieţii. Află care sunt cele şapte daruri ale Zilei de Naştere.

05 feb. 2015, 08:18
Miracolele cu cate te-au înzestrat zeii în funcţie de ziua de naştere

Unii s-au nascut cu miracolul vietii, altii cu miracolul iubirii, altii cu miracolul frumusetii. Care este miracolul tau? Care este darul divin personal care ti-a fost harazit inca de la nastere? Care este acel dar special cu care ai fost inzestrat inca din momentul nasterii tale si care te va calauzi de-a lungul existentei tale pe acest Pamant?

Citeşte şi TEST: Ce spune luna în care te-ai născut despre sufletul tău

LUNI

Luni este o zi a inceputului, a cuvantului si a puterii de a incepe o actiune noua. Luni este o zi benefica pentru a-ti urma visurile si a le pune in practica. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvantului si a discursului. Nu ezita sa iti exprimi exuberanta, individualitatea, entuziasmul in fata celorlalti, chiar daca uneori ai tendinta de a te inchide in tine. Darul cu care te-ai nascut este darul Cuvantului, si el trebuie impartasit. El te va ajuta sa deschizi numeroase porti in viata. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvant, fie el scris. Cuvantul tau influenteaza si schimba opinii, sprijina, pedepseste, dar ofera si afectiune si intelegere. Ai o mare putere de persuasiune, esti un bun orator si sti cum sa aplanezi conflictele.

Citeşte continuarea pe caplimpede.ro.