Mircea Albulescu a fost OPERAT DE URGENŢĂ

Actorul Mircea Albulescu a fost operat pe inimă, miercuri, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. Potrivit medicilor, maestrul este internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar starea sa este stabilă.

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 21:37
Mircea Albulescu a fost OPERAT DE URGENŢĂ

Actorului Mircea Albulescu i-au fost făcute trei bypass-uri şi în prezent este internat la Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara.

Medicul Marian Gașpar, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, a declarat pentru PRESSALERT.ro că actorul a trebuit să fie operat de urgență.

„Mircea Albulescu a ajuns la noi, ieri, cu o criză anginoasă. Ieri i s-a efectuat un cateterism (n.r. introducerea în cavitatea unui vas sangvin a unui cateter, care este făcut să alunece până în cavităţile inimii pentru a-i explora funcţionarea), pacientul avea leziuni coronariene severe, deci reprezenta o urgență chirurgicală. În timpul operației de astăzi i-au fost făcute trei bypass-uri. Pe seară, pacientul s-a trezit, a deschis ochii, dar încă e intubat”, a spus Marian Gașpar.

Mircea Albulescu a fost internat marţi la Spitalul de Boli Cardio Vasculare din Timisoara. Acesta s-a prezentat initial la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean, iar medicii de aici au decis sa il trimita la Cardiologie, pentru investigatii de specialitate.

Actorul Mircea Albulescu a ajuns la spital după ce a simţit dureri puternice în piept.

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.