Mircea Ionescu Quintus: Rămânerea lui Victor Ponta în fruntea Guvernului este un mare PERICOL VIDEO

Mircea Ionescu Quintus a declarat, marţi, că rămânerea lui Victor Ponta în fruntea Guvernului reprezintă "un mare pericol" pentru România şi a precizat că şi-a rugat colegii să nu îi mai ceară demisia, pentru că nu şi-o va da. "El de acolo nu pleacă decât altfel", a spus seniorul liberal. 

14 iul. 2015, 11:44
Mircea Ionescu Quintus: Rămânerea lui Victor Ponta în fruntea Guvernului este un mare PERICOL VIDEO

Mircea Ionescu Quintus a declarat, marţi, că Victor Ponta face un mare rău ţării rămânând în funcţia de prim-ministru.

Nu am zis că e terminat politic. Dacă ar fi terminat politic, ar avea minimum de bun simt şi sa plece.  Am spus că este un mare pericol rămânerea lui în fruntea Guvernului pentru ţară noastră.

În toată lumea e o uimire că într-un Guvern al unei tari europene, primul ministru este acuzat de fapte impotriva legii. Acuzat, ca va fi sau nu vinovat se va vedea. Atat timp cât stăruie să ramână prim-ministru in conditiile astea, nu ca deranjează, face un rau mare tarii pentru că nu mai avem niciun fel de reprezentativitate cu un asemenea prim-ministru.

De acum incolo, am rugat pe colegii mei să nu-i mai ceara demisia pentru că el nu si-o va da. El de acolo nu pleacă decât altfel”, a spus Quintus.

CITEŞTE ŞI Udrea: Ponta alege să se salveze pe el însuşi. Îi mai dau câteva zile până pierde şi funcţia de premier

Seniorul a adăugat că PNL strânge semnături şi „dacă depasim 1 milion de semnături, este o cale de care s-ar putea să aibă şi el teamă: moţiunea populară”.

„Sa aratam permanent greselile trecute si prezente ale Guvernului. Situatia in ţară este net potrivnică lui, dar cineva sau ceva l-a fixat acolo şi din cauza aceasta iese un mare prejudiciu pe care îl sufera ţara„, a arătat Quintus.

Acesta a mai spus că este greu de organizat alegeri anticipate şi a precizat că el nu crede în majorităţi create ad-hoc.

„Cred ca este o idee greu de realizat. În conditiile aplicării Constituţiei, va fi foarte greu să avem alegeri anticipate, decât dacă acest Guvern se dărâmă singur. Nu am nicio nădejede în aceste noi majorităţi constituite ad hoc„, a conchis Quintus.