Udrea: Ponta alege să se salveze pe el însuşi. Îi mai dau câteva zile până pierde şi funcţia de premier

Elena Udrea este de părere că Victor Ponta va pierde în curând şi funcţia de premier al României. Din punctul ei de vedere, Ponta "încearcă o salvare personală", dar a ales "o proastă varintă" "să demisioneze din funcţia de preşedinte PSD, dar să rămână la Guvern".

RomaniaTV.net
14 iul. 2015, 08:52
Udrea: Ponta alege să se salveze pe el însuşi. Îi mai dau câteva zile până pierde şi funcţia de premier

Elena Udrea s-a prezentat marţi la secţia de poliţie şchiopătând. Ea s-a întors luni în Bucureşti după mai multe zile petrecute pe litoral. Udrea a mers în faţa poliţiştilor de la supraveghere aşa cum trebuie să facă de două ori pe săptămână, potrivit deciziei instanţei.

„Am stat de vorbă. Mai plec, mai vin, important e să nu părăsesc ţara. O să merg şi la băi”, a spus Elena Udrea la ieşirea din sediul poliţiei.

Întrebată cum vede decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la şefia PSD, Udrea a spus „proastă varianta cu care a venit, să demisioneze din funcţia de preşedinte PSD, dar să rămână la Guvern (…) El alege să încerce să se salveze pe el însuşi, îi mai dau câteva zile până când pierde şi funcţia de premier”.

„Nu înţeleg de ce a stat trei săptămâni plecat din ţară dacă s-a întors cu această soluţie şi anume să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte de partid, dar să rămână premier. Că are un consultant slab, că nu găseşte niciodată soluţiile potrivite, devine evident. Altfel era preşedintele României astăzi. Mi se pare proastă varianta cu care a venit, „. Încearcă o salvare personală, aşa cum a încercat mereu. Din păcate, ocupă un loc important în România, ca preşedinte al celui mai mare partid şi ca prim-ministru, şi ar fi putut să facă mult mai mult pentru ţară. El alege să încerce să se salveze pe el însuşi, îi mai dau câteva zile până când pierde şi funcţia de premier”, a declarat Elena Udrea la plecarea de la secţia 2 de Poliţie.