Mircea Lucescu, prima declaraţie ca antrenor al lui Zenit St. Petersburg. Ce spune românul

Mircea Lucescu, care a fost numit, marţi, antrenor al echipei Zenit Sankt Petersburg, a declarat că este o mare onoare să pregătească formaţia rusă, fiind nerăbdător să înceapă activitatea.

24 mai 2016, 17:22
Mircea Lucescu, prima declaraţie ca antrenor al lui Zenit St. Petersburg. Ce spune românul

Este o mare onoare să fiu antrenor la Zenit. Ştiu potenţialul echipei, ştiu ce vor fanii de la această echipă, vor succes în Europa. Îmi aduc aminte că Timoşciuk a mers la Zenit şi mereu mi-a plăcut să-l urmăresc jucând aici. A fost frumos când Zenit a câştigat titlul cu el în 2007 şi apoi alte trofee. Cred că putem reuşi şi noi asta. Zenit are tot ce este necesar pentru acest job. Încă nu m-am întâlnit cu jucătorii, dar mai este timp„, a declarat Mircea Lucescu, conform site-ului oficial al grupării ruse.

Citeşte şi Mircea Lucescu a ales Rusia. O va antrena pe Zenit St. Petersburg

Mircea Lucescu a apreciat că Sankt Petersburg este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume şi a subliniat că este extrem de entuziast şi abia aşteaptă să înceapă munca. „La începutul lunii iunie voi veni la Zenit. Acum mă pregătesc să mă duc la finala Ligii Campionilor, iar apoi ne vom apuca de treabă. Zenit are jucători puternici, eu vreau să dezvolt echipe, iar rezultatul depinde de munca noastră comună. Vreau să văd ce calităţi au şi să ajut jucătorii tineri. Îmi place să joc cu tineri. Ei au entuziasm şi dorinţa de a reuşi„, a adăugat Lucescu.

El speră să fie susţinut de fani, deoarece orice echipă luptă pentru suporteri. „Fără fani nu există o echipă bună. Şi vreau să aibă încredere în jucători, în club, aşa că îi voi asigura că vom da totul pentru a-i face fericiţi„.