MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Cornelia, fosta iubită a lui Dragoş, se pregăteşte de nuntă

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Cornelia s-a numărat şi ea printre cele mai preferate concurente ale publicului "Mireasă pentru fiul meu", ale sezonului trecut. Deşi forma un cuplu cu Dragoş, iar publicul îi dorea să îi vadă împreună cât mai mult timp, din păcate, în planurile de viitor ale Corneliei, Dragoş nu exista. Pentru concurenta "Mireasă pentru fiul meu", singurul bărbat ce conta în viaţa sa era Nicu, fostul iubit, cu care în prezent are din nou o relaţie şi cu care vrea să facă pasul cel mare.

RomaniaTV.net
07 apr. 2015, 08:28
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Cornelia, fosta iubită a lui Dragoş, se pregăteşte de nuntă

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Cornelia a acordat recent un interviu celor de la SpyNews, în care a vorbit despre cum arată viaţa sa acum şi despre planurile de viitor pe care le are cu Nicu, bărbatul vieţii sale.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: „Am prins-o cu un amant”

„Faptul că am stat închisă un an în competiţie m-a făcut să mă gândesc mult la viaţă. Este extrem de scurtă, trebuie trăită la maxim şi niciodataă să nu batem pasul pe loc, ci să privim către noi orizonturi. Asta am făcut şi eu, alături de persoana pe care eu mi-o doresc, nu cu cea pe care alţii şi-au dorit-o pentru mine.

Momentan sunt în vacanţă cu viitorul meu soţ. Pot spune că am lângă mine persoana pe care am căutat-o toată viaţa. Sunt fericită şi asta e tot ce contează. Nu mulţi au acest noroc. Sunt împlinită, fericită, lucrurile evoluează exact aşa cum trebuie. Pe de altă parte, eu şi partenerul meu am decis să plecăm într-o aventură în Europa, avem fiecare un proiect la care lucrăm şi care să ne dea posibilitatea să călătorim şi să vizităm cât mai mult. Pot spune că mi-am găsit fericirea datorită emisiunii, dar nu în cadrul ei. Cu siguranţă urmează pasul cel mare!”, a declarat Cornelia.

Citeşte şi  MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Un ALT cuplu din SEZONUL TRECUT s-a DESPĂRŢIT! „NU mai FORMĂM un CUPLU”