MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: „Am prins-o cu un amant”

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Raymond si Constantina, castigatorii marii finale de anul trecut, au un an si jumatate de relatie si mai bine de sase luni de cand traiesc o frumoasa poveste de dragoste in afara casei de la Stefanesti.

31 mart. 2015, 11:35

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU: Au ramas la fel de indragostiti si de dragastosi unul cu altul si, la fel de important, nu ezita sa faca glume de calitate cu care, de altfel, Raymond isi obisnuise numerosii sustinatori inca de cand era angrenat in consacratul show matrimonial, scrie hotweek.ro.

Citeşte şi Mireasă pentru fiul meu. TRĂDARE. Ce a găsit Petru ascuns în geanta Anei. Va rămâne marcat toată viaţa FOTO

Recent, Raymond a postat o imagine pe Facebook, in care Constantina apare alaturi de un catel, pe care-l rasfata enorm: ” Tina si amantul. I-am prins”, a fost mesajul care a insotit respectiva imagine.

„Aras este un «amant» care o iubeste pe TYNUTA la fel de mult ca tine, dar in acelasi timp e si unul din serifii de la CRISTIAN!”, a comentat o persoana pe contul lui de socializare semn ca respectivul patruped nu este un catel obisnuit, ci unul care este folosit de politisti in operatiunile lor.

Citeşte şi Mireasă pentru fiul meu: Cristi şi mama lui Elly şi-au spus VORBE GRELE la CONFRUNTAREA de după FUGĂ

Raymond si Constantina nu au dorit sa se casatoreasca in Finala, deoarece au vrut sa se cunoasca si in afara competitiei, iar lucrurile evolueaza foarte bine pentru ei, cei doi fiind impreuna tot timpul.