MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cristian a sărit gardul casei

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Motivul gestului disperat al lui Cristian nu se cunoaşte încă, însă intrarea mamei lui Elly în casa "Mireasă pentru fiul meu" şi difuzarea materialului de sâmbătă, cu acea distracţie din casa băieţilor, par să-l fi făcut să clacheze.

23 mart. 2015, 14:56
MIREASA PENTRU FIUL MEU: Cristian a sărit gardul casei

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian, de la „Mireasă pentru fiul meu” a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe ceilalţi concurenţi, iar în Elly a bagat disperarea. Tânărul a sărit gardul casei. Ceilalţi concurenţii au fost extrem de afectaţi şi au încercat să-l oprească strigând la el să nu facă acest gest.

Motivul gestului disperat al lui Cristian nu se cunoaşte încă, însă intrarea mamei lui Elly în casa „Mireasă pentru fiul meu” şi difuzarea materialului de sâmbătă, cu acea distracţie din casa băieţilor, par să-l fi făcut să clacheze.

Elly este la staff şi încearcă să-l convingă pe Cristian să reintre în competiţie, însă acesta refuză.

„Mireasă pentru fiul meu” este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dorinta expresa a stafului emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” de a dinamiza sezonul al patrulea al show-ului a dat in sfarsit rezultate, insa nu asa cum isi doreau foarte multi dintre telespectatori.

Ultima gaselnita, invitarea in Casa a mamelor unora dintre concurente, au avut darul de a tensiona relatia din interiorul cuplurilor.
Daca interventia agresiva a mamei Lauricai in interiorul cuplului Nicolae-Laura nu a afectat un numar foarte mare de sustinatori, nu acelasi lucru se poate spune despre evolutia jenanta a mamei lui Elly.

Intrata in Casa cu ocazia ultimei gale saptamanele, mama lui Elly a venit cu temele facute, pe tot parcursul timpului petrecut printre concurentii MPFM fiind un continuu izvor de tensiune negativa indreptat in special impotriva lui Cristian.