MIREASA PENTRU FIUL MEU: Reacţii dure şi certuri violente după fuga lui Cristi

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Zile ciudate in show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”. Duminica seara Cristian a decis sa sara gardul casei riscand in acest mod sa fie descalificat de staful emisiunii in ciuda faptului ca avea o relatie stabila alaturi de Elly si era, de departe, cel mai iubit concurent al acestui sezon.

25 mart. 2015, 10:18
MIREASA PENTRU FIUL MEU: Reacţii dure şi certuri violente după fuga lui Cristi

MIREASA PENTRU FIUL MEU s-a lăsat cu scandal, vă prezentăm un rezumat al declaraţiilor:

Elly: Tata l-a jignit pe Cristian , tata este un om radical care nu si schimba parerile

Pe noi ne a interesat mai mult relatia nostra decat ce se intampla in emisiune.

Cristian a mai amenintat ca sare gardul dar nimeni nu a crezut ca o s-o faca

Ne am ciondanit in seara dinaintea plecarii, dar nu a fost nimic atat de grav, nu mi aduc aminte sa ne fi reprosat ceva in plus, pur si simplu a plecat.

Mi-e dor de el si vreau sa vina aici. Il voi ierta pentru tot ce a facut

Mamele din casa considera ca parintii trebuie sa cedeze pentru binele copiilor. Iubirea trebuie sa invinga. Cristian era un tip inchis dar nu trebuia sa se grabeasca cu aceasta decizie

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly i-a reprosat lui Cristian distractia de la petrecerea burlacilor. Sa fie asta scanteia care a provocat plecarea lui Cristian?

Tatal lui Elly: Cristian a sarit gardul pentru ca atat il duce capul

Marian: Nu cred ca as fi rezistat in locul lui Cristian

Mama lui Elly acuzata de sustinatori ca nu-si intelege fiica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mama lui Elly: Va rog frumos terminati cu minciunile, ati venit aici pentru Cristian, aduceti-l inapoi in loc sa bagati aceleasi placi cu texte. Care este problema dumneavostra? eu vorbesc cum vreau si cu cine vreau. Stiti dumneavoastra ce simte fata mea? Va rog frumos s-o lasati in pace!!! Sunteti Penibile!!! Duceti-va acasa si vedeti-va de treburile dumneavoastra. Nimeni nu-mi iubeste copilul. Doar eu o iubesc pe Elly.

MIREASA PENTRU FIUL MEU Sustinatorii lui Cristian si Elly: Noi nu-l sustinem doar pe Cristian. Noi sustinem iubirea celor doi si de cand s-au despartit noi nu am mai dormit desi avem familii si copii acasa.

La final Andrada a rabufnit: va bateti joc de noi in aceasta emisiune

MIREASA PENTRU FIUL MEU La distanta de numai 36 de ore, un alt concurent foarte bine pozitionat in simpatiile numerosilor fani MPFM a ales sa recurga la aceeasi metoda. Radu a sarit si el gardul casei, intr-un moment in care nu a reusit sa depaseasca un moment tensionat legat de o observatie care i s-a facut din partea stafului.

Astfel, in numai trei zile, sezonul al patrulea a ramas fara primii doi clasati in topul celor mai simpatizati baieti, un fapt total inedit pentru istoria acestei competitii.

Dupa plecarea lui Cristian, cel mai afectat dintre colegii de competitie a fost Marian, cunoscut drept cel mai bun prieten al lui Cristian, in Casa de la Stefanesti. Ochii plansi si incercanati pe care ii avea Marian in timpul emisiunii desfasurate luni demonstrau o sincera stare de suferinta sufleteasca dupa despartirea de camaradul sau din ultimele sapte luni.

Nu acelasi lucru s-a intamplat si dupa anuntul conform caruia si Radu a simtit nevoia de a fi de cealalta parte a gardului casei. Camerele amplasate in casa baietilor au surprins un Marian extrem de zambitor si binedispus dupa aflarea ultimelor noutati de azi.

Unora dintre telespectatori li s-a parut exagerata schimbarea brusca a starii de spirit a lui Marian, pe parcursul a cateva zeci de minute aparand trist, apoi foarte bucuros.

Sa aiba legatura cu faptul ca, dupa plecarile lui Cristian si Radu, Marina a ramas cel mai votat baiat din casa care este implicat intr-un cuplu?