Mirela Vaida, schimbare radicală de look. Cum arată acum vedeta

Mirela Vaida a intrat în rândul vedetelor care îşi donează părul în scop umanitar. Prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu a ales să-şi schimbe radical look-ul după nasterea celui de-al doilea copil. Părul său va fi donat pentru realizarea unor peruci destinate femeilor care au cancer la sân.

27 sept. 2016, 16:58

La doar o lună de la naşterea celui de-al doilea copil, Mirela Vaida a decis să-şi schimbe radical look-ul, vedeta alegând astfel să își doneze părul în scop umanitar.

Mirela a decis să se lase pe mâinile hairstylist-ului Cristi Pascu pentru o schimbare de look, înainte să participe la un eveniment monden.

Tunsoarea are un dublu scop pentru Mirela Vaida. Unul caritabil prin intermediul fundației Renașterea, ea alegând un „brave cut” tocmai pentru a-și dona părul pentru realizarea de peruci destinate femeilor diagnosticate cu cancer la sân și care suportă cu greu efectele chimioterapiei, scrie libertatea.ro

În al doilea rând, proaspăta mămică a simțit nevoia unei schimbări după nașterea lui Alexandru Vladimir, mai ales că de ani buni, vedeta Antenei 1 a fost consecventă aceluiași stil: părul lung, liber sau prins în coadă sau coc.

Şi Adelina Pestritu si-a socat fanii cu noua sa tunsoare. Dupa ce ani de zile a avut parul lung, brusc, vedeta TV s-a tuns foarte scurt. A iesit, in sfarsit, la iveala si motivul pentru care a facut acest gest. Adelina a donat 15 centimetri de par pentru trealizarea unei peruci destinata persoanelor bolnave de cancer.

Citeşte şi Adevarul dureros. De ce s-a tuns Adelina Pestriţu…